PRVA EMISIJA

Nova voditeljica Plesa sa zvijezdama oborila glamurozim izdanjem, odmah smo znali čiji prsti stoje iza ove haljine

Tamara Loos

 /Marko Grubnić/instagram

Radijska voditeljica Tamara Loos ove je nedjelje stala na pozornicu uz bok voditelju Igoru Mešinu u novoj sezoni showa ‘‘Ples sa zvijezdama‘‘.

Već je u prvoj emisiji oduševila dugom bijelom haljinom Matije Vuice koja joj je stajala ko salivena. Iza svega je prste imao stilist Marko Grubnić koji se svojim odabirom pohvalio na društvenim mrežama.

- Jako sam emotivan, jer je nova sezona mog najomiljenijeg show-a pred nama... Krećemo puni nove, pozitivne energije u Plesu sa zvijezdama. Siguran u sebe i u svoj tim, dat cemo sve od sebe da od naše Tamare napravimo najbolju i najglamurozniju verziju... Ocekujte hollywoodski glamour i red carpetovska izanja svake nedjelje, veselim se svemu sto je ispred nas... - napisao je Grubnić.

image

Tamara Loos i Marko Grubnić

/Marko Grubnić/instagram

Prije početka showa tamara je za Novu Tv kazala kako nije navikla na ovakav glamur.

- Nikad se ni u jednoj poslovnoj prilici nisam našla u situaciji da sam maksimalno sređena od glave do pete. I povrh svega da to nije moja briga, nego iza tog glamura stoji toliko sposobnih profesionalaca da im ja samo mogu skinuti kapu i reći: svaka čast - priznala je Tamara koja je povratak na male ekrane jedva dočekala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 15:00