ČEKA JE OPORAVAK

NIVES CELZIJUS NA NOVU GODINU ZAVRŠILA U BOLNICI Objavila selfie iz bolničkog kreveta, obožavatelji šalju poruke podrške: ‘Prošla si ti i gore dane’

 Instagram

Pjevačica Nives Celzijus na Staru je godinu objavila fotografiju kojom najavljuje posjet doktoru zbog bolesti, da bi dan kasnije Novu godinu čestitala iz bolničkog kreveta.

‘I tako ja svoje rijetko slobodne dane ovaj mjesec provodim bolesna u krevetu, ružna i iznemogla, pa eto da se bar malo sredim za posjet doktoru i pravim se da idem na špicu ispijati vino i škicati zgodne frajere’, napisala je uz prvu fotografiju koju je objavila na Staru godinu dok je bila još kod kuće.

Uslijedio je selfie iz bolničkog kreveta, bez šminke. ‘Imala sam plan malo ljepša i sređenija ući u ovu novu, ali ispalo je i malo drugačije. Ipak, osmijeh je tu, a to je najbitnije! Želim vam najsretniju Novu godinu, mili moji’, poručila je Nives fanovima.

Obožavatelji u komentarima nisu štedjeli na komplimentima, tješili su je da i bolesna izgleda fantastično. Mnogi su se zabrinuli jer pjevačica nije otkrila o čemu se radi pa su joj pisali poruke podške: ‘Ozdravi nam brzo’, ‘Prošla si ti i gore dane pa ćeš i bolest pobijediti’, ‘Ti si prelijepa i kad si bolesna. Svako dobro i brz oporavak od srca želim’, samo su neki od komentara.

Nives je početkom prosinca debitirala na kazališnim daskama, ulogom pjevačice u predstavi ‘Vitez slavonske ravni’ osječkog HNK, a osim toga je redovno održavala koncerte po cijeloj Hrvatskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 05:27