VELIKI FAN

Ništa od suradnje Huljića i Baby Lasagne, sam Tonči otkrio je razloge: ‘Promijenile su se okolnosti...‘

‘Baby i ja smo vrlo brzo donijeli odluku da suradnju ostavimo za neko kasnije vrijeme‘

Baby Lasagna i Tonči Huljić

 Cropix/

Piši kući, propalo - mogu kazati svi oni koji su jedva čekali da čuju kako će zajedno zvučati Tonči Huljić i Baby Lasagna. Njihov zajednički nastup s Petrom Šegedinom Pjerom na predstojećim Melodijama Jadrana dogovoren je još prije nego li je ‘Rim Tim Tagi Dim‘ pobijedio na Dori, a Lasagna i Huljić za prvu ruku tada su snimili i reklamu za Huljićevu liniju pića. Baby Lasagna isticao je kako se veseli suradnji sa splitskim kompozitorom, govorio kako je njegov veliki fan, ali je naposljetku sve što su planirali neslavno propalo, o čemu se na društvenim mrežama oglasio i sam Huljić.

- Dragi prijatelji, slušatelji i gledatelji, zbog promijenjenih poslovnih okolnosti, Baby Lasagna neće biti u mogućnosti biti dio pjesme ‘Aj pitaj‘ na Melodijama Jadrana 2024. Pojašnjenja radi, Baby Lasagna je potpisao ugovor s Polidorom iz Njemačke, koji je u okviru Universal grupacije. Tim ugovorom poslovna dinamika i sva prava su pod njihovom ingerencijom. Tako su odlučili da hitno vani idu i s drugim singlom, što i ja smatram ispravnom poslovnom odlukom. Kako pjesma izlazi gotovo istodobno kao i pjesma Madre Badesse i sigurno bi izazvala pitanje razdiobe podjele prava na istu, Baby i ja smo vrlo brzo donijeli odluku da suradnju ostavimo za neko kasnije vrijeme - objasnio je Tonči na svom Facebook profilu, dodajući i da želi svu sreću Baby Lasagni u nastavku njegove karijere.

- Zahvaljujem Baby Lasagni na učešću u promotivnoj kampanji moje linije pića, gdje smo se i upoznali i dogovorili suradnju petnaestak dana prije nego što je Dora održana, te u trenutku kada je imao ugovor samo za pjesmu ‘Rim tim tagi dim‘. S velikim simpatijama pratit ću nastavak karijere, uvjeren u realizaciju njegovih snova. Njegov vjerni fan (iako on voli mačke, a ja pudlice) - zaključio je Huljić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 14:01