NEUGODNO IZNENAĐENJE

‘Nisam bila na Hvaru četiri godine, dođem sad i imam što vidjeti... Pa što je ovo?!‘

Skrenula je pažnju na visoku cijenu ležaljki i nije se mogla prestati čuditi porastu istih

TikTokerica Niav

 Screenshot/TikTok

- Nisam bila na Hvaru četiri godine i u međuvremenu je Hrvatska prešla na euro... Pogodite koliko košta iznajmljivanje jedne ležaljke ovdje - ovako je otvorila svoj najnoviji video poznata TikTokerica Niav, znana i po korisničkom imenu "mylifeincroatia". Spomenuta TikTokerica skrenula je pažnju na visoku cijenu ležaljka i nije se mogla prestati čuditi porastu istih.

Mnogi su je u komentarima podržali i napisali da su cijene uistinu previsoke, a na komentar da je "Hrvatska postala nedostupna domaćim ljudima", Niav je napisala da je "šokantno koliko su cijene porasle".

Nadalje, neki su komentatori istaknuli kako "nije inflacija problem, već pohlepni ugostitelji", a popularne turističke atrakcije poput Dubrovnika ili Hvara nazvali su "sinonimom za skupo".

- Samo su promijenili valutu u eure, ali cijene su ostale iste. Ležaljka je prije bila 40 kuna, a sada je 40 eura - napisala je jedna korisnica TikToka.

Inače, TikTokerica Niav je iz Kalifornije, a od svoje 18. godine putuje svijetom. Kako je već prethodno izjavila, zadnjih pet godina živi od turizma diljem Londona, Hrvatske i Australije, a 2019. pokrenula je biznis digitalnog marketinga online kako bi mogla putovati i raditi iz svake zemlje. U Hrvatskoj je ostala živjeti nakon što ju je posjetila po prvi put, nakon ukidanja tzv. "lockdowna" uzrokovanog pandemijom koronavirusa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 10:22