NE TRUDI SE SVIDJETI SVIMA

NINA BADRIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O SILIKONIMA I PLASTIČNIM OPERACIJAMA 'Vječno su mi predbacivali zbog velike stražnjice i viška kilograma...'

 Instagram

Nina Badrić svojim pozitivnim stavom i porukama putem društvenih mreža gotovo svakodnevno ohrabruje druge žene da budu sigurne u sebe i vole svoj izgled bez obzira i na pokoju manu.

Pjevačica je, s obzirom na to da je pogledala Severinin spot 'Silikoni', za srpski portal Clip.rs prokomentirala je li danas situacija zbilja takva da žene zbog podvrgavanja plastičnim operacijama sve više liče jedna na drugu.

- Puno cura koje ja znam, prijateljica, poznanica, su prije estetskih korekcija po meni osobno bile puno ljepše. Izgubile su tu neku svoju karakterističnu ljepotu. Postale su vrlo slične - iskrena je pjevačica.

Kad je ona u pitanju, dodala je da se ne trudi svidjeti svakome.

- Meni su puno puta u životu predbacivali veliku stražnjicu, kao imam pet kila više, mene to zaista ne dira jer ja sam nekako svojeglava. Kad se trudiš svidjet svima, izgubiš sebe, ali potpuno - zaključila je Nina, jedna od omiljenih pjevačica na ovim prostorima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 04:43