BLAGDANSKA KOLEKCIJA

Nikolina Ristović zasjala u novoj kampanji Monike Sablić: ‘Izlazim iz komfort zone‘

Nikolina je zasjala u šest modela iz kolekcije koja je po njoj dobila ime ‘Doll‘ (Lutka)

Nikolina Ristović

 Branimir Kralj/

Nikolina Ristović zvijezda je nove kampanje splitske dizajnerice Monike Sablić. Televizijsku voditeljicu u posljednje vrijeme opet možemo vidjeti na malim ekranima, no ovaj put odlučila se izaći iz svoje, kako kaže, komfor zone i napraviti nešto što inače ne radi.

image
Branimir Kralj/

- Snimala sam do sad modne kampanje, ali to nije moj primarni posao. Bilo je jako uzbudljivo opet biti u ulozi modela, fotograf Branimir Kralj vrhunski je odradio posao, a posebno je bilo interesantno vidjeti Jadrana Lazića, majstora svjetskog kalibra, kako funkcionira na setu – rekla je Nikolina.

image
Branimir Kralj/

Naime, Jadran Lazić bio je supervizor snimanja koje se odvilo u Zagrebu, dok je za make up i frizuru bio zadužen LaRita studio Ive Jerković.

image
Branimir Kralj/

Nikolina je zasjala u šest modela iz kolekcije koja je po njoj dobila ime "Doll" (Lutka). Kako kaže Monika Sablić, upravo joj je Nikolina bila inspiracija za ovu blagdansku i novogodišnju kolekciju.

- Nikolina je lijepa i snažna i to me se dojmilo kod nje. Samosvjesna je i zna što želi, a takve su upravo moje kreacije, za žene koje vole estetiku i znaju što hoće – rekla je Monika.

image
Branimir Kralj/

U modelima dominiraju šljokice, po čemu je Monika prepoznatljiva, a novogodišnji štih cjelokupnom outfitu daju detalji s nojevim i gavranovim perjem.

- Kako većina žena voli isprobavati novu odjeću tako sam i ja uživala isprobavajući odjeću koju i da hoćeš ne stigneš svu odjenuti budući blagdani i praznici kratko traju. S Monikom je divno raditi. Njena estetika je drugačija. Kreacije su joj vrlo ženstvene, imaju tu neku primjesu starog hollywoodskog glamura, dostojanstvenosti i ženstvenosti i to mi je jako seksi – zaključila je Nikolina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 15:38