ODE ‘KUMA‘

Nestao Severinin video ‘srpskog vjenčanja‘ s Igorom Kojićem: Pjevačica sakrila spot stare pjesme

Više nije javno dostupan putem tražilice na YouTubeu, nego samo video koji je snimljen u studiju ili samo pjesmu bez spota

Igor Kojić i Severina

 Screenshot Youtube

Pripreme za prvi ples, probe, raspored sjedenja, dekoracije, šminkanje, vjenčanica u koju se presvukla nakon ponoći, bacanje buketa, ali i srpske pjevače koji su zapjevali, Severina je pokazala u petominutnom videu za pjesmu 'Kuma'.

Ipak, spot koji je objavljen još u veljači 2019. godine i prikazuje njeno 'srpsko vječanje' te broji više od četiri milijuna pregleda nije obrisan, nego je - skriven. Više nije javno dostupan putem tražilice na YouTubeu, nego samo video koji je snimljen u studiju ili samo pjesmu bez spota, javlja portal Index.

image

Severina - Kuma

Screenshot Youtube

Dostupan je naime samo onima koji od ranije imaju izravnu poveznicu na pjesmu, a čini se da je spot sakriven u ožujku prošle godine, kada je objavljena audioverzija bez spota.

Kada je Severina 2015. izrekla sudbonosno 'da' Igoru Kojiću, odlučila je napraviti svadbu za pamćenje. Više stotina gostiju uživalo je tada u beogradskom hotelu Crown Plaza, redom slavni glumci, poduzetnici, estradnjaci iz cijele regije, a mladence je svadba stajala 52.000 eura. Snimka je tada otkrila da su joj na vjenčanju pjevali Petar Grašo, Aca Lukas, Saša Matić i Lepa Brena, što do tada nije bilo poznato.

Par je prošle godine i službeno potvrdio glasine o razvodu.

"Naš je razvod sporazuman, kao što je bio i dogovor o životu na različitim adresama. Zajedno smo potpisali, zajednički odvjetnik predao je papire na sud i nemam što dodati", rekla je tada Severina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. lipanj 2024 16:19