PINK NOISE

Neno Belan iznova udružio snage s popularnim Zadranima: ‘Volim taj old school u modernom pakovanju‘

Kako najavljuje poznati splitski glazbenik, suradnja s Lucijom Marcelić i Pink Noiseom nastavit će se i dalje, na obostrano zadovoljstvo

Lucija Marcelić, Pink Noise

 Promo/

Slavni kantautor Neno Belan već se drugi put za redom uspješno okušao u producentskim vodama, a rezultat toga je nova pjesma Lucije Marcelić i benda Pink Noise "Bez obzira na sve", koja će svoju zagrebačku promociju imati u srijedu, 29. studenog u Hard Placeu. Kako najavljuje Belan, suradnja s Pink Noiseom nastavit će se i dalje, na obostrano zadovoljstvo.

- Između ostalog, bavim se i producentskim radom jer imam svoj studio. Volim raditi stvari koje mi se sviđaju. Ne živim od toga, živim od svog autorskog rada, ali volim pomoći kad mi se nešto dopadne. Ovo nam je druga suradnja i vjerojatno će se nastaviti i dalje. Oni su pjesmu ovih dana objavili i imaju promociju u Zagrebu 29. studenog - najavljuje Belan.

Glazbenik koji potpisuje impresivan broj hitova mahom ljubavne tematike, u ovom je slučaju preuzeo ulogu aranžera.

image

Lucija Marcelić, Pink Noise

Promo/

- Nisam autor pjesme, više sam zadužen za zvuk i pomažem oko aranžmana. Njihovi koncerti su pop rock žanra i bliski su onome čime se ja bavim. Obzirom da toga nema danas baš puno, to mi je više interesantno. Taj je zvuk rijedak u današnje doba, više se ljudi bave hip hopom, trapom, to su moderni zvukovi. Klasični pop rock koji ja volim je sve manje prisutan. Tako su Pink Noise svojevrsni old school u modernom pakovanju - objašnjava.

Ako se suditi po dosadašnjim uspješnim nastupima, Lucija Marcelić i Pink Noise vrlo će brzo osvojiti širu publiku.

- Gušt mi je raditi takve stvari, to su lijepe i kvalitetne pjesme i veselim se daljnjoj suradnji. Oni su u svom Zadru i okolici već dobro poznati, a sad traže svoju šansu da se nametnu i široj hrvatskoj publici - priželjkuje Belan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:41