NOVI POČETAK

Nekadašnja Miss Hrvatske opet ljubi i to markantnog muškarca: ‘Ispunjena sam i sretna‘

Danas uspješna PR stručnjakinja je prije nekoliko dana proslavila 43. rođendan, a progovorila je i o propalom braku te bolesti

Ivana Delač

 Josip Moler/Cropix

Prošlo je 20 godina otkako je Ivana Delač postala Miss Hrvatske, a danas uspješna PR stručnjakinja je prije nekoliko dana proslavila 43. rođendan. Kako ona tvrdi, "četrdesete su najbolje za biznis", ali je otkrila da ima i "novu ljubav". Naime, ovu vezu s jednim markantnim muškarcem smatra sretnijom od prvog braka, a naglašava da je "ispunjena i blagoslovljena", piše Dnevnik.hr.

- Prošli smo određeno iskustvo, pa tražimo partnera koji nam odgovara po svemu, od karijere do nekakvih karakternih osobina. Kad stupiš u četrdesetu, točno znaš što paše tvom karakteru - objasnila je Delač koja iza sebe ima 13 godina dugi brak koji je nije obeshrabrio u traženju sreće u ljubavi po drugi put, za koju želi da "traje do kraja života". Iako iz prvog braka pamti samo sretne dane, bračnoj sreći dat će "drugu šansu", priznaje za IN Magazin Nove TV.

‘‘Ja sam sretno zaljubljena već, eto, nekoliko mjeseci. Neću puno otkrivati osim da sam sretna, ispunjena i blagoslovljena‘‘, priznaje.

image

Ivana Delač

Lucija Ocko/Cropix

Također, privatno i poslovno uspješna Delač majka je šesnaestogodišnjeg Noe za kojeg kaže da je "poštuje i cijeni", a tvrdi da su im dani "ispunjeni prijateljstvom, povjerenjem i ljubavlju".

Doduše, otkrila je da godine nose umor i bol u leđima, a nakon dugogodišnje borbe s ozljedom leđa, sada joj je dijagnosticirana i jedna zloćudna bolest.

- Liječim svoju kralježnicu već desetak godina. Za nešto je zaslužan sport, za nešto godine, a ono što mi je dijagnosticirano je endometrioza s kojom se bori sve više žena - objasnila je Delač i naglasila da bolest poput endometrioze ne smije biti tabu tema zato što se da "dijagnosticirati i zato što se da sanirati‘‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 13:21