PRIJE TERMINA

Nataša Janjić rodila djevojčicu, odmah je otkrila i kako se zove: ‘I tako danas iznenada!‘

Nataša je trebala roditi u kolovozu, no malena Kaja očito je bila nestrpljiva
natasa janjic instagram

Stigla je Kaja!

Glumica Nataša Janjić Medančić (38) rodila je djevojčicu.

- I tako danas iznenada. Kompletirali smo vlastiti svemir - napisala je Nataša na svom Instagram profilu uz fotografiju na kojoj je pozirala sa svojom tek rođenom kćeri zamotanom u ružičastu dekicu.

Nataša je trebala roditi u kolovozu, no malena Kaja očito je bila nestrpljiva. Čestitke pratitelja i prijatelja obasule su Natašu u komentarima.

Malena Kaja drugo je dijete lijepe glumice i njezina supruga, specijalista ortopedije Nenada Medančića (36). U veljači prošle godine, Nataša je u jednoj zagrebačkoj privatnoj klinici rodila sina Tonija.

image

Instagram

Posljednje dane ove druge trudnoće Nataša je provela na moru, u društvu najmilijih iščekujući prinovu. Stresni period života uslijed pandemije i potresa koji je pogodio Zagreb, Nataša je zamijenila mirom, provodeći dane na Šolti i u Podgori.

No, sada pred kraj, već joj je bilo teže, kako je i sama priznala.

- Dakle, u zadnjem sam mjesecu trudnoće, ono kad ne spavaš više kako treba, kad si ogroman i iscrpljen i udobno se osjećaš samo u kućnom ogrtaču, kad nemaš volje dotjerati se ni mužu koji na posao odlazi zgodan kao i uvijek, i kad si kod kuće s prvim djetetom i nema glamura ni šanse da ga podvalim na društvenim mrežama... - napisala je nedavno na Instagramu.

Nataša i Nenad su u prosincu prošle godine proslavili prvu godišnjicu braka. Upoznali su se 2017. preko zajedničkih prijatelja, voditeljice Marijane Batinić i njezinog supruga Mateja Pašalića. Nataša je vezu od javnosti sakrila tako da je često izbivala iz Hrvatske.

image
Instagram


To je ljeto provodila vrijeme s Nenadom putujući po Španjolskoj i Portugalu. Tamo su shvatili kako su stvoreni jedno za drugo, a nekoliko mjeseci nakon povratka u Hrvatsku su se i vjenčali 2018. godine.

Ubrzo, u veljači naredne godine, stigao im je i Toni.

- Imala sam divnu trudnoću koja je, osim blagog umora, prošla bez ikakvih tegoba. Dobila sam 25 kilograma i premda sam bila aktivna do posljednjeg dana, samo me taj višak kilograma opterećivao. Drugi put ću, ako budem imala ovakve sreće, definitivno pripaziti na to. Povratak na staru kilažu kod mene još traje, sve ono što sam uzimala zdravo za gotovo sad mi se čini kao nedostižan san. I porođaj je bio kratak i uredan, no oporavak me ipak zatekao…

image
Press

Pokušaj da ustaneš na noge i povratiš snagu bez bolova koja se samo poveže s besanim noćima i hormonalnim povratkom sebi zahtijeva nadljudsku moć. Dojenje je k tome za mene bilo horor iskustvo, neuspjela misija koja te psihološki dotuče. Dodatno i zbog pritiska okoline koja ga gotovo nasilno propagira, ali činjenica je da zaista ne polazi svakoj majci od ruke. U tim me trenucima uspjela centrirati misao utjehe da je moja jedina želja biti sretna majka u potpunosti predana svom djetetu, s dojenjem ili bez njega, da me ono ne čini boljom ili lošijom majkom. I nekako sam odlučila sama sebi oprostiti taj “neuspjeh”.

image
Tomislav Kristo/Cropix

Ma, žene su doista troglavi zmajevi, koliko moraju i mogu podnijeti u suvremenom društvu. Ne želim sad da ispadne kako tražim neko posebno ordenje za hrabrost, ali iskustvo je to koje se ne da opisati onome koji ga nije doživio, ali se, isto tako, na svu sreću, brzo zaboravlja. Već sad ga mogu poželjeti barem još jednom. Voljela bih imati još djece i ostarjeti uz veliku, skladnu obitelj - rekla je glumica za magazin Gloria nedugo nakon rođenja prvog djeteta.

Nataši, majci sada već dvoje mališana snovi se, čini se, ostvaruju.

image
Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. lipanj 2024 02:17