PONOVNO IZNENADILA

Nastavlja lagodan život u SAD-u: Slavni košarkaš i Tia Jurčić pozirali s bebom

Tia je bila u braku s košarkašem Chrisom Warrenom, ali i sinom Zdravka Mamića, Marijem Mamićem

Tia Jurčić

 Instagram/Tia Jurčić/

- Josiah s tetkom Kennyjem i tetom Tijom - stoji u opisu fotografije na kojoj nekadašnja zvijezda NBA-a, Kenny Smith, i Tia Jurčić poziraju s bebom u naručju.

Ova poduzetnica i pokćerka bivšeg saborskog zastupnika Ljube Jurčića se rastala od sina Zdravka Mamića, Marija Mamića, a nakon toga je svoju sreću ostvarila u SAD-u, a ljubav pronašla s bivšim košarkašem Kennyjem Smithom.

image

Kenny, Tia i beba

Screenshot/instagram/

Nakon šest godina braka sa spomenutim Mamićem, Tia je sve iznenadila fotografijom iz novogodišnje noći kada je pozirala s poznatim Kennyjem. Kada je Tia tek počela s javnosti dijeliti zajedničke trenutke s Kennyjem, nije bilo potvrde je li riječ o ljubavnom odnosu. Sada, čini se, par svoju ljubav više ne želi skrivati.

Podsjetimo, prije Marija Mamića, Tia je bila u braku s košarkašem Chrisom Warrenom s kojim ima sina Dominika, a par se razveo 2015. nakon pet godina braka. Inače, Tia je nakon razvoda na Instagramu promijenila prezime, odnosno maknula Mamić i vratila svoje djevojačko.

S druge strane, za one kojima košarka nije bliska, Kenneth Smith, zvani ‘‘The Jet‘‘, američki je sportski komentator i bivši profesionalni košarkaš. Igrao je u NBA od 1987. do 1997. kao član Sacramento Kingsa, Atlanta Hawksa, Houston Rocketsa, Detroit Pistonsa, Orlando Magica i Denver Nuggetsa. On ima dvoje djece iz prvog braka, R&B pjevačicu Kaylu i K.J.-a, košarkaša, a iz drugog braka s britanskom manekenkom Gwendolyn Osborne ima još dvoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. lipanj 2024 14:35