#THEBESTCLASSIC

NAŠI BROJNI VRSNI GLAZBENICI VRAĆAJU SE U THE BEST Novu koncertnu sezonu 26. listopada otvara klapa Cambi

Klapa Cambi
 Nikolina Vuković Stipaničev/Cropix / CROPIX

Mnogi izvrsni domaći glazbenici vraćaju se u čuveni koncertni prostor The Besta gdje će ponovno oživjeti izuzetno uspješan i prihvaćen program „TheBestClassic“. Višegodišnja tradicija druženja uz zvuke najbolje hrvatske glazbe i ove je godine jedan od najpopularnijih ciklusa u metropoli.

U novoj sezoni priča ostaje gotovo ista, koncerti počinju u ranijem terminu, od 21 sat, što je odlično vrijeme za sve željne kvalitetnog, ali i nešto smirenijeg večernjeg provoda. Velika novost je što se koncerti u sklopu programa #TheBestClassic ovoga puta održavaju petkom. Lista zvijezda koje će pjevati na #TheBestClassic koncertima zaista je impresivna, od Harija Rončevića, Crvene jabuke, pa do klape Cambi, a nakon Nove godine slijede i nove najave, kao i nova iznenađenja.

Upravo je klapskom društvu iz Kaštel Kambelovca, klapi Cambi, pripala čast da otvore ovogodišnju sezonu koncertom u petak, 26.10.2018. od 21 sat. Više od trideset godina glazbenog djelovanja i brojne nagrade jamac su da će ekipa iz Cambija itekako opravdati povjerenje da njihov nastup bude premijerni nove sezone.

Upravo zato, povodom otvorenja nove #TheBestClassic sezone, klub svim posjetiteljima poklanja besplatan ulaz na koncert klape Cambi. Koncertni niz nastavlja poseban glazbenik, nepopravljivi romantičar iznimne osobnosti i humora. Hari Rončević, bez obzira pjeva li uz podršku klape, gudačkog orkestra ili benda, uvijek zvuči neodoljivo, emocionalno i uistinu posebno. Upravo takav bit će u petak 23.11.2018.

Svi oni koji su pohodili Harijev prošlogodišnji koncert u klubu The Best, znaju kakav je glazbeni show priredio, a euforična publika nije ga pustila sa pozornice, do dugo u noć. Za kraj, ali ništa manje bitni, posebna sjećanja sustići će vas na sam Božić uz jedinstvenog Žeru i Crvenu jabuku. Spektakl koji je tada zagarantiran u Bestu ne treba posebno najavljivati.

'Tamo gdje ljubav počinje', 'Tuga, ti i ja', 'Nekako s proljeća', 'Bježi kišo s prozora' i još mnogi svevremenski hitovi najbolji su razlog za posjet The Bestu 25.12.2018. Posebna glazbena imena, njihova iznimna kvaliteta, u novom terminu, petkom od 21 sat, garantiraju vam poseban doživlja u novoj sezoni programa #TheBestClassic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 03:27