‘INFLU FEED‘

Naša plus-size manekenka blista samo četiri mjeseca nakon poroda: Viđena je u odabranom društvu

Na konferenciji su sudjelovale i Ella Dvornik, Andrea Andrassy, Nevena Rendeli Vejzović, Ana Radišić i drugi...

Lucija Lugomer

 Ronald Gorsic/Cropix

Influencerice Lucija Lugomer, Ella Dvornik i Andrea Andrassy gostovale su na konferenciji Influ feed, koja je na jednom mjestu okupila zainteresirane o influencerima i digitalnom sadržaju. Kolumnistica Andrassy sudjelovala je na panelu "Digitalni zatvor vs Offline stvarnost", dok su Dvornik i Lugomer govorile na panelu "Influ feed - svijet koji ima moć".

image

Ella Dvornik, Tomislav Pancirov, Andrea Andrassy, Ana Radišić

Ronald Gorsic/Cropix

Naša plus-size manekenka pojavila se u senzacionalnom izadnju samo četiri mjeseca nakon poroda. Lugomer se odlučila za plavo-bijelu suknju i bijelu košulju. Uz ovaj je modni odabir iskombinirala crvenu torbu, bijele štikle te upečatljive naušnice. Manekenka se odlučila za lagani make-up i puštenu kosu.

U nešto ležernijem izadnju se pojavila Dvornik koja je za ovu prigodu obukla traperice i zelenu majicu, dok se Andrassy pojavila u svjetlom kompletu pri čemu je kosu stilizirala u valove. Osim navedenih influencerica, na konferenciji su sudjelovali i Luciano Plazibat, Niko Čuturić, poznatiji na društvenim mrežama kao kojeNiko, Ana Radišić, Nika Ilčić, Antonia Ćosić, Nevena Rendeli Vejzović i drugi.

image

Lada Kušec Deči, Luciano Plazibat, Niko Čuturić

Ronald Gorsic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. lipanj 2024 12:19