KRISTIJAN ILIČIĆ

Najpoznatiji domaći bloger pobijedio u jakoj konkurenciji svjetskih influencera: Osvojio je prestižnu nagradu!

Zahvalan sam svojim vjernim pratiteljima koji su bili sa mnom i na ovom putovanju - kazao je Kristijan Iličić

Kristijan Iličić

 Privatni album

Kristijan Iličić pobjedio je na Vlogfestu 2024, prestižnom međunarodnom događaju koji okuplja najbolje digitalne kreatore sadržaja iz cijelog svijeta. Ovaj svjetski putnik i avanturist proglašen je najboljim u jakoj konkurenciji influencera iz Velike Britanije, SAD-a, Austrije i Italije te osvojio prestižnu nagradu za najbolji video destinacije kojem je cilj bila promocija Hrvatske.

- Iznimno sam počašćen što sam primio ovu nagradu. Vlogfest je važna međunarodna platforma za digitalne kreatore i biti priznat između toliko talentiranih pojedinaca je zaista ogroman uspjeh. Zahvalan sam svojim vjernim pratiteljima koji su bili sa mnom i na ovom putovanju - kazao je Kristijan, koji uživa u životu modernog nomada. Dosad je posjetio 194 zemlje svijeta, a poznat je po očaravajućim pričama s udaljenih turističkih destinacija koje kazuje na jedinstven i direktan način, koji publika voli.

image

Kristijan Iličić

Privatni album

Ovogodišnji Vlogfest Hrvatska 2024. okupio je svjetski poznate influencere kako bi kroz intenzivnu kampanju digitalnim sadržajima svojim pratiteljima predstavili Hrvatsku na društvenim mrežama. Digitalni kreatori su kroz mjesec dana stvarali i dijelili snimljene sadržaje iz Hrvatske na svojim društvenim kanalima, a kruna njihovog boravka je završni video destinacije. Kao pobjednik Vlogfesta Hrvatska 2024., Kristijan Iličić će postati ambasador brenda i pridružit će se budućim Vlogfest eventima u Barceloni i na Malti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. lipanj 2024 12:32