TALENTIRANA ANA MARIA

Najljepša hrvatska nogometašica ponovno oduševila navijače: Prvo je riješila Kosovo, a onda ih zapanjila ljepotom

Vatrene djevojke sada su na prvome mjestu u skupini 4 Lige B kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo

Ana Maria Marković

 Robert Fajt /Cropix

Najljepša hrvatska nogometašica Ana Maria Marković ponovno osvaja domaće navijače! Ljepotica je zaigrala sinoć u Karlovcu za Hrvatsku, zabila je gol za 2-0 i na kraju sa svojom momčadi slavila pobjedu nad reprezentacijom Kosova.

Djevojke su sada na prvome mjestu u skupini 4 Lige B kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo, a Ana Maria već dugo zauzima važno mjesto u srcima svojih obožavatelja koji joj se dive kako zbog vještina na nogometnim travnjacima, tako i zbog njezine prirodne ljepote.

image

Ana Maria Marković

Robert Fajt /Cropix
image

Ana Maria Marković

Robert Fajt /Cropix

Nedavno se pohvalila da se našla oči u oči sa slavnim Cristianom Ronaldom u zajedničkoj kampanji koju provodi ‘Binance‘, svjetska vodeća kompanija koja se bavi kripto valutama.

Marković se pohvalila fotografijama na kojima njih dvoje igraju stolni nogomet, a i sama je napisala da ‘ne može vjerovati‘ da je upoznala slavnog Portugalca.

Ana Maria Marković godinama slovi za najljepšu hrvatsku nogometašicu, no brojni muški obožavatelji ostali su razočarani kada su saznali da već više od godinu dana ljubi 24-godišnjeg nogometaša iz Portugala, Tomasa Ribeira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. lipanj 2024 09:25