BROJNE ANEGDOTE

Na vrhu popularnosti Vlado Kalember završio u pritvoru: ‘Tata obožavateljice bio je u politici, sredio je da mi dođe policija‘

‘Odveli su me u sobu i rekli neko žensko ime. ‘Je li Vam poznato?‘...", prepričavao je glazbenik

Vlado Kalember

 Leonora Bedić/

Vlado Kalember i Srebrna krila objavili su novi album "Opasno je ljubit ženu" nakon 12 godina pa se prisjetili mnogih anegdota iz svojih karijera. Obožavateljice su padale u nesvijest. Bile su spremne učiniti sve da bi došle do svojih idola, a zbog jedne je tinejdžerice Vlado Kalember čak završio u pritvoru.

image

Vlado Kalember

Ronald Gorsic/Cropix

"Odveli su me u sobu i rekli neko žensko ime. ‘Je li Vam poznato?‘ Ne", počeo je prepričavati glazbenik za IN magazin kako ga je privela policija na zagrebačkom aerodromu. "Ona je doma napisala: ‘Ja njega volim. Idem po potpis.‘ I ispalo je da mi hodamo, da se mi volimo, a tata je bio u politici utjecajan pa mi je srihtao da mi policija dođe", objasnio je.

Otkrio je i koja je najgora glasina koju je čuo o sebi. "To su čak novine bile objavile. Bio sam u Njemačkoj, nema mobitela, uđem u avion nakon tri mjeseca izbivanja, a stjuardesa veli: ‘Vi ste ipak živi...‘ Ne sjećam se da sam bio na toliko naslovnih strana poslije toga, kao živ sam", kazao je.

image

Vlado Kalember

Ronald Gorsic/Cropix

Živ i s novim albumom u rukama, Kalember je otkrio da će na novom albumu biti istoimeni singl, ali i obrada hita "Ana" koji je Srebrna krila proslavio. Ipak, iako su bili na vrhuncu karijere, doživjeli su čak i da im je koncert trajao samo nekoliko minuta. "Ruknula je trafostanica i pola je draga bilo u mraku i dok su pronašli onog tko to može popraviti već je bilo dva ujutro", prisjetio se glazbenik jedne od brojnih anegdota.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 11:38