ODUŠEVIO ŽENE

Mrle je nedavno nastupio pred 160 milijuna gledatelja, a evo što radi danas: ‘Ti si seksi frajer...‘

Kako ti provodiš nedjeljno jutro, pitao je Mrle pratitelje na Tik Toku i dodao da žene služe samo za ljubav a ne za teške poslove

Mrle, Let 3

Glazbenik Damir Martinović Mrle (61) je s Letom 3 oduševio svijet nastupom na Eurosongu predstavljajući Hrvatsku s pjesmom „Mama Šč” početkom ovog mjeseca, a sada je oduševio žene interneta svojim videom i izjavom.

Na Tik Toku i Instagramu Mrle je objavio video u kojemu usisava stan i govori:

„Teške kućanske poslove, naravno, obavljam sam jer žena naravski služi samo za ljubav!”, a na videu je prijevod Mrletove izjave na engleski što mu je otvorilo srca žena diljem svijeta. Uz video napisao je opis: „Kako ti provodiš nedjeljno jutro?”

„Kakav kralj”, glasio je komentar na engleskom na Tik Toku.

„Ovaj čovjek je materijal za ženidbu, neka mi netko pronađe prsten!”, napisala je oduševljena pratiteljica, na što joj je druga odgovorila: „Možemo li ga dijeliti?”

Komentari na Instagramu su također izražavali oduševljenje.

„Muškarac za poželjeti”, glasio je komentar.

„Em seksi, em progresivan. Pokaži Balkanu i svetu šta je pravi muškarac za poželeti”, htjeli su obožavatelji da Mrletova poruka bude što glasnija.

Ipak, bilo je onih koji nisu vjerovali da Mrle provodi tako svoje jutro.

„A nakon snimanja Ivanka je nastavila usisavati”, spomenuo je komentar Ivanku Mazurkijević (51), hrvatsku pjevačicu i Mrletovu dugogodišnju partnericu s kojom ima kćer Evu.

Podsjećamo, nakon što obavi sve teške kućanske poslove, Mrle je s Letom 3 na turneji "Eo nas kuiš".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:25