USUSRET FINALA

Mrle iz Leta 3 pokazao svima kako se priprema za finale Dore: ‘Ajmo, dečki! Čupaj pi***!‘

Let 3 su jedni od favorita za pobjedu, a gledatelje su oduševili u polufinalnoj večeri kada su na pozornicu doveli Severinu

Damir Martinović Mrle

 Screenshot/instagram/

Uoči večerašnjeg finala Dore 2024., hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije, Let 3 su jedni od favorita za pobjedu, a na društvenim mrežama je jedan član benda podijelio kako se priprema za nastup.

Naime, popularni se Damir Martinović Mrle skinuo u gaće i čarape te demonstrirao posebnu tehniku vježbanja ponavljajući sada već njihov poznati slogan: "Čupaj pi***".

- Ajmo, dečki! Čupaj! Pi*** - uzvikivao je Mrle radeći čučnjeve. Objavu, čiji je naslov "Po jutru se dan poznaje", komentirali su brojni obožavatelji riječkog rock benda, a mnogi od njih su naglasili kako obožavaju njegov smisao za humor. Nisu izostali ni komentari o nastupu na Dori, gdje im mnogi predviđaju pobjedu.

image

Let 3 i Severina

/Vanesa PandŽiĆ/cropix

Podsjetimo, prošle je godine Let 3 Hrvatsku doveo na 13. mjesto u finalu Eurosonga s pjesmom ‘‘Mama ŠČ‘‘. Ove će se godine okušati na finalu Dore s pjesmom ‘‘Baba Roga‘‘, a u prvoj su polufinalnog večeri šokirali gledatelje kada su na pozornicu doveli Severinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:41