‘SVE ZA NJU‘

Mreže se ponovno užarile zbog Cuccurina: ‘Pogledajte s kim je otišao na put, svi komentiraju istu stvar‘

Poznati hrvatski influencer kojeg mnogi vide kao kandidata za idući Eurosong s nonom je u Italiji, obilaze najveće znamenitosti

 Marco Cuccurin.
 

 Josip Moler/Cropix

Poznati hrvatski pjevač, YouTuber i influencer Marco Cuccurin poznat je po mnogim stvarima, a jedna od njih su videozapisi koje snima na TikToku. Jedna od glavnih tema tih kratkih videa jesu i recepti koje on kuha za svoju baku ili kako ju on voli zvati nonu.

Između njih postoji posebna veza, a influencer je nedavno svoju nonu poveo na putovanje života i to u Italiju. Cijelu je avanturu, ovog njihovog prvog zajedničkog putovanja, dokumentirao i na svojim društvenim mrežama.

„Evo da znate, doveo sam nonu u Rim. Mi se ionako često osjećamo kao Talijani pa sam prigodno s tim odabrao našu prvu lokaciju na dulje putovanje“, napisao je Marco uz niz fotografija koje prikazuju njega i nasmijanu nonu koja pozira ispred raznih gradskih atrakcija.

Sam odlazak na aerodrom i let podijelio je u svojem TikTok videu kojeg je pogledalo nešto više od 250 tisuća ljudi, a dogodila im se i jedna mala nezgoda.

@markomarkec3 Nona i ja na prvom velikom putovanju skupa✈️, get ready za aerodrom i put + moja 3 @NIVEA favorita #vlog #nona #putovanje #getready #nivea #dermaskinclear #teamupwithyourskin ♬ original sound - Marco Cuccurin🥥

„Ja i nona smo stigli na aerodrom, spakirali kofere, ali ne bi to bilo to da nam se nešto usput ne dogodi. Ovoga nam je puta let kasnio dva sata tako da smo odlučili skratiti muke uz kavicu i dobru hranu“, rekao je Marco u videu te nadodao kako je nona samo jednom bila u zrakoplovu, a ovo joj je prvi dulji let.

Nakon što su sletjeli, Marco je pratiteljima pokazao hotel te svoju nonu koju je izveo na večeru. Kako je napisao u objavi na Instagramu prvi dan putovanja posjetili su Vatikan te se popeli na vrh bazilike sv.Petra od kuda su vidjeli cijeli Rim. Marco je u objavi i pohvalio bakinu kondiciju.

„Da, nona je prešla preko 400 stepenica do tamo. Nakon tog smo otišli na poznati trg Piazza Navona vidjeti fontane i službeno odradili preko 12 tisuća koraka“, napisao je Marco.

Uz objavu posvećenu drugom danu putovanja također je istaknuo kako je nona opet bez problema prohodala jako puno, a zajedno su posjetili Rimski Colosseum, Rimski forum i Fontanu di Trevi o kojoj su naučili nešto vrlo interesantno.

„Naravno da smo nona i ja zaželjeli želju i saznali da se dnevno iz fontane izvuče preko 3000€, dakle očito puno ljudi ima velike želje! Ali super vijest, grad Rim je dogovorio da sav novac ide u Caritas i da se nahrane beskućnici“, napisao je influencer.

Kako kaže kraj fontane su pojeli najbolji sladoled u životu i kupili kišobran koji ih je spasio od sunca. Fanovi i pratitelji su ostali oduševljeni putovanjem ovog dvojca, a ispod objava nižu se pozitivni komentari.

„Juju preslatki stee eeej! Molim te pozdravi Nonu od mene!”, komentirao je influencer Sven Kranželić.

Mnogi su korisnici Instagrama pohvalili nonu i ostali zadivljeni njezinom fizičkom izdržljivošću.

„Tvoja baka u boljoj kondiciji od pola ljudi. Svaka čast neka je živa i zdrava“, napisala je jedna korisnica.

„Uživajteee!! Ipak pomalo, pazi nonu da se ne umori previše hodajući...“, nadodala je druga.

„Sto bi ja dala da je moja baka još živa da mogu tako s njom okolo sada kada bi joj sve mogla priuštiti. Uživajte“, poručila je još jedna korisnica.

Influencer je najavio kako za pratitelje sprema još objava i videozapisa s puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 15:00