KORAK UNAPRIJED

Monika Sablić predstavlja ekskluzivnu trgovinu svog uspješnog brenda: Evo gdje je možete naći

Obiteljski sklad u kombinaciji s njenom maštom i ljubavlju za modom rezultirao je do sada najkompletnijom i najbogatijom kolekcijom

Monika Sablić Atelier

 Privatna Arhiva/

Splitska modna dizajnerica Monika Sablić s velikim je veseljem i ponosom najavila otvaranje prve ekskluzivne trgovine brenda "Monika Sablić Atelier".

Premda već dvanaest godina djeluje kao modna dizajnerica, upravo ovog proljeća stvorili su se pravi uvjeti za veliki poslovni korak naprijed.

- Moja djeca više nisu mala, a suprug Goran se, nakon brojnih trenerskih angažmana u inozemstvu, vratio u svoj matični Hajduk. Sada kada smo svi na jednom mjestu, u našem Splitu, možemo se do kraja posvetiti onome što volimo - objasnila je Sablić, koja iza sebe ima impresivan broj dizajnerskih linija.

Obiteljski sklad u kombinaciji s njenom nepresušnom maštom i ljubavlju za modom rezultirao je novom, do sada najkompletnijom i najbogatijom kolekcijom prepunom boja, cvjetnih dezena, šarenih kombinacija, ali i vječnih ženstvenih klasika s prepoznatljivim potpisom.

Sve navedeno od sada možete pronaći u trgovini "Monika Sabić Atelier" koja se nalazi na prvom katu šoping centra "Mall of Split", odmah do trgovina "Gracija" i "Steve Madden".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:59