GRUPA VIGOR

‘Moja treća žena pobjegla je u naručje našem gitaristu, dovela nam je nevolju u bend i stvorila ljubavni trokut‘

Slavonci iz grupe Vigor novi singl posvetili su novoj ženi - Diani!

Grupa Vigor - Diana

 PR

Ljubavnu pjesmu otpjevali su već Mariji i Suzani u istoimenim hitovima, a za ovo ljeto Slavonci iz grupe Vigor novi singl posvetili su novoj ženi - Diani! Fatalna je to ljepotica spremna pomrsiti račune svakom muškarcu, pa i frontmenu grupe Mariju Rothu koji kreće s njom na intimno vjenčanje na početku atraktivnog zabavnog spota za ljetnu pjesmu koju su upravo objavili.

- Trećoj ženi smo posvetili pjesmu pa je vrijeme da i ja stanem pred oltar. Treća sreća! Nažalost, iako nam je lijepo skupa i veselim se odlasku na naše vjenčanje, stvari kreću po zlu. Ona je nažalost odbjegla nevjesta, a od mene će pobjeći u naručje našem gitaristu Sebastijanu Novoselcu. Pomrsila nam je račune, dovela nam je nevolju u bend, stvorila je ljubavni trokut koji nismo tražili, šaljivo govori Mario Roth i dodaje da spot treba pogledati do kraja jer, ističe, tko se zadnji smije - najslađe se smije.

Videospot za zaigranu, veselu ljetnu pjesmu dobrog plesnog ritma u poznatom vigorovskom stilu snimali su na najljepšim lokacijama u Poreču te u jednoj automehaničarskoj radnji. Naime, mladencima na putu do vjenčanja stane auto pa moraju potražiti pomoć automehaničara. Bio je to cjelodnevni rad uz puno zabave, smijeha, ali i skakanja u more, otkrivaju članovi benda. Pjevač Mario Roth, gitarist Sebastijan Novoselec, bubnjar Goran Đurković, klavijaturist Robert Jaman, basist Vinko Kovačević i Stjepan Rudinski, koji u bendu svira pet čak instrumenata, jako su zadovoljni pjesmom koju izdaju ni puna dva mjeseca nakon njihova posljednjeg singla "Viva l‘amore", dueta s Nedom Ukraden koji je odmah osvojio nacionalne top ljestvice. Baš zato bili su sigurni da svojoj brojnoj publici žele darovati još jednu ljetnu poslasticu.

image

Grupa Vigor - Diana

PR

Na rasprodanim koncertima diljem Hrvatske publika odavno već zna stihove pjesme "Viva l‘amore", a ništa manje ne očekuju ni s "Dianom" koja je u samo nekoliko dana od puštanja u radijski eter osvojila brojne pohvale i pozitivne kritike. Ljeto pred Vigorovcima je rezervirano za zabavu, ali onu najdražu - s publikom. Bit će ih svuda - u Istri, Dalmaciji, Lici, Međimurju, Zagorju, Slavoniji... jer više od kupanja u miru omiljeni Osječani vole kupanje u emocijama ljubavi i zajedništva koje proživljavaju na baš svakoj svirci, a s ljetnim hitom "Diana" vjeruju da bi mogli ponoviti, ako ne i nadmašiti uspjeh njihovih evergreena "Marija" i "Suzana".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:55