SMRT VIDOJA

Miša Grof otkrio što mu je rekao načelnik policije nakon nalaza obdukcije: ‘Sve je nelogično, raspitat ću se‘

Kemijsko-toksikološkom analizom utvrđeno je da je Vidoje u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholiziranosti

Miša Grof i Vidoje Ristović

 Profimedia/Cropix

Komisijskim vještačenjem Instituta za sudsku medicinu Medicinskog fakulteta u Beogradu utvrđeno je da je smrt Vidoja Ristovića, supruga poznate voditeljice Nikoline Pišek, nastala uslijed upale srčanog mišića, izvijestio je srpski Kurir.

Kemijsko-toksikološkom analizom utvrđeno je da je Vidoje u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholiziranosti, s 2,83 promila alkohola u krvi. Također je otkriveno da je konzumirao lijekove iz skupine sedativa, no ne u tolikoj koncentraciji koja bi mogla uzrokovati smrt.

Nakon objave rezultata obdukcije, oglasio je i otac Vidoja Ristovića, Miša Grof, koji sumnja u istinitost obdukcijskih nalaza.

"Ne znam kako je došlo do tih nalaza za mog sina kad su mi u policiji rekli da će se tek za dva mjeseca znati što i kako. Razgovarao sam sa šefom UKP-a koji mi je objasnio da se još ne može sve riješiti. Vjerujte, ne znam kakvi su to nalazi i jesu li u redu. Sad ću se raspitati o svemu pa ću imati uvid u situaciju. Ne vjerujem da se nešto pojavilo, a da me nitko nije kontaktirao, valjda je i vama to nelogično", rekao je Miša Grof za srpski Kurir.

image

Miša Grof i Buba Miranović

Antonio Ahel/Ata Images/Profimedia/Antonio Ahel/Ata Images/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:15