KRAJ LJUBAVI

Mate Rimac se nakon tri godine razveo od supruge Katarine

Par se vjenčao 2021. u Villi Dalmaciji u Splitu, jednoj od omiljenih Titovih rezidencija, a crkvena ceremonija je bila u Livnu, iste godine u srpnju

Mate Rimac i Katarina Lovrić

 Marko Todorov/Cropix

Mate Rimac i Katarina Lovrić razveli su se nakon tri godine braka, doznaju 24sata od izvora bliskih Rimcu. Šuškanja o razvodu pojavila su se prije nekoliko mjeseci, a taj medij zatražio je i komentar od Rimčevih suradnika.

- Iz Rimac Grupe ne komentiramo privatne odnose naših zaposlenika - rekla je Marta Longin iz Rimac Automobila.

Par se vjenčao u Splitu u svibnju 2021. godine, a crkvena ceremonija je bila iste godine u srpnju u Livnu, odakle su oboje rodom.

Kako smo tada pisali, odabirom vjenčanja u Villi Dalmaciji u Splitu, jednoj od omiljenih Titovih rezidencija, Mate Rimac i Katarina Lovrić osigurali su si tada apsolutnu privatnost i komociju za 30-ak najbližih uzvanika. U potpuno opuštenoj atmosferi Rimac i tri godine mlađa Katarina na vječnu su se ljubav, u potpunoj tajnosti, zakleli na obali ispred ekskluzivne rezidencije.

Prije same ceremonije održane u poslijepodnevnim satima gosti su se zabavljali na velikoj i raskošnoj terasi Ville Dalmacija koja je bila decentno dekorirana s dva velika stola puna cvijeća i lampicama. Na istoj terasi svojedobno su uživali i Winston Churchill te Indira Gandhi.

A da je čitava svadba bila prilično opuštena i jednostavna govori i činjenica da su pred matičara za oltarom ukrašenim cvijećem Mate i Katarina stali sa sunčanim naočalama na očima. Katarina, ili kako joj njezin Mate voli tepati Kate, imala je jednostavan bijeli kombinezon i čipkasti veo te raskošan buket u rukama, a Rimac bijelu košulju.

Druga fešta i crkvena ceremonija održani su u njihovu rodnom Livnu u srpnju.

image

Livno, crkva u kojoj su se vjenčali Mate Rimac i Katarina Lovrić

Branimir Boban/Cropix

Upravo ondje par se i upoznao 15 godina prije vjenčanja, od čega su šest proveli u vezi, koju su uspješno držali daleko od očiju javnosti, a zajedno ih se moglo vidjeti na značajnijim događanjima poput predstavljanja električnog hiperautomobila C_Two u Ženevi te na dodjeli svjetske nagrade za poduzetnika godine.

Rimac je Katarinu zaprosio krajem srpnja 2020. zlatnim prstenom s upečatljivim zelenim kamenom, nalik smaragdu, dok su ljetovali na Jadranu, a vijest je oduševila njihove prijatelje, rodbinu i suradnike.

Zarukama su se pohvalili i na Instagram profilima, a Mate je tom prilikom napisao: "Tek smo se nedavno upoznali, pa nam je trebalo malo vremena. Kakav spontani tulum smo imali, sve vas volim. Siguran sam da će godine koje dolaze biti čak i uzbudljivije od onih koje smo zajedno prošli". A sve je upotpunio zajedničkom fotografijom iz 2005. i 2020. godine.

24sata podsjećaju kako se par nakon crkvene ceremonije u Livnu zaputio na svadbeno slavlje u žutoj Neveri.

Za razliku od intimne ceremonije u Splitu s 30-ak uzvanika u Titovoj vili Dalmacija, velika fešta s nekoliko stotina uzvanika održala se u Livnu nasred polja u velikom šatoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. lipanj 2024 11:59