NOVA LJUBAV

Mate Rimac ima novu djevojku? Vikend je proveo kod nje, svi su se iznenadili kad su vidjeli Neveru na kirvaju...

Valentina se nakon studija na privatnom fakultetu u Zagrebu zaposlila u odnosima s javnošću, a ovog je ljeta otvorila tvrtku

Mate Rimac

 Goran Mehkek/cropix/Cropix

Kako piše i doznaje Index šuška se da Mate Rimac (36) ima novu djevojku, a riječ je navodno o 29-godišnjoj Valentini Blažeković iz Donjeg Miholjca koja se bavi marketingom. Šuškanja su krenula nakon što je Rimac viđen u Donjem Miholjcu na takozvanom kirvaju odnosno proštenju, danu zaštitnika župe ili tradicionalnoj proslavi u slavonskim mjestima.

U dvorištu Valentinine obiteljske kuće viđena je Rimčeva personalizirana Nevera s tablicama Magla-1 što je iznenadilo brojne stanovnike tog slavonskog gradića. Nova je navodna djevojka na Facebooku objavila fotografije s Rimcem i automobilom, a mogli su ih vidjeti samo njezini prijatelji na toj društvenoj mreži.

Valentina se nakon studija na privatnom fakultetu u Zagrebu zaposlila u odnosima s javnošću, a ovog je ljeta otvorila tvrtku za "savjetovanje u vezi s poslovanjem i drugim upravljanjem".

image

Mate Rimac

Goran Mehkek/cropix/Cropix

Kako bi doznali detalje, Index je stupio u kontakt s Valentinom koja im je na poziv odgovorila i poručila da ne bi to komentirala te da je u poslu i neka je kontaktiraju kasnije. To su i učinilo, no na pozive nije odgovarala i u poruci im je napisala kako nema komentara na tu temu te je zaključala sve fotografije na društvenim mrežama za javnost.

Prisjetimo se, u lipnju ove godine Hrvatskom je odjeknula vijest o rastavi Mate Rimca i Katarine Lovrić koji su u braku bili tri godine. Vjenčali su se u Splitu u svibnju 2021. godine, a crkvena ceremonija je bila iste godine u srpnju u Livnu, odakle su oboje rodom.

image

Mate Rimac i Katarina Lovrić

Marko Todorov/cropix/Cropix

Kako smo tada pisali par je imao intimnu ceremoniju za 30-ak najbližih uzvanika. Prije same ceremonije održane u poslijepodnevnim satima gosti su se zabavljali na velikoj i raskošnoj terasi Ville Dalmacija koja je bila decentno dekorirana s dva velika stola puna cvijeća i lampicama. Na istoj terasi svojedobno su uživali i Winston Churchill te Indira Gandhi.

Rimac je Katarinu zaprosio krajem srpnja 2020. zlatnim prstenom s upečatljivim zelenim kamenom, nalik smaragdu, dok su ljetovali na Jadranu, a vijest je oduševila njihove prijatelje, rodbinu i suradnike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. listopad 2024 06:17