PRVI DANI JESENI

Marino Jakobić ima novu pjesmu uz koju će se mnogi zaljubljivati ove jeseni: Prvijenac mu potpisuje Ivan Huljić

U ladici, kaže, ima još pjesama koje mu je napisao Ivan Huljić

Marino Jakobić

 Press/

U samo šest mjeseci splitski pjevač Marino Jakobić objavio je i treću samostalnu pjesmu pod nazivom ‘‘Prvi dani jeseni‘‘, koje, kao i prethodne dvije ‘‘Lučija‘‘ i ‘‘Geni ljubavi‘‘ koju je predstavio na Melodijama Jadrana, potpisuje Ivan Huljić.

‘‘Jesen nekako uvijek vežemo uz tugu, ali pjesma ‘Prvi dani jeseni‘ je puna ljubavi i pozitivnih emocija. Ivan me nazvao jednu večer, dan pred snimanje pjesme koja nam je trebala biti idući singl, i rekao: ‘Napisao sam ti nešto drugo, baš po tvom guštu‘, i stvarno me pogodio. Na prvo slušanje sam imao osjećaj kao da sam je sam sebi pisao‘‘, ispričao je Marino.

A za potrebe snimanja videospota ‘‘Prvi dani jeseni‘‘ koji potpisuje Ivan Trpimir Lozić, a i za sve nastupe što ga čekaju, 31-godišnji Marino je radio na formi.

‘‘Odlučio sam se uhvatiti u koštac s treninzima, pripazio na prehranu i ovo je sad neki novi Marino. Sad mi je život malo lakši pa više ne moram na snimanju spota paziti iz kojeg kuta me snima kamera“, našalio se pjevač.

Nakon nastupa u talent showu ‘Superstar‘ u kojem je osvojio srca gledatelja, ovaj ponosni otac malene prvašice ubacio je u petu brzinu. U ladici, kaže, ima još pjesama koje mu je napisao Ivan, ali s njima će pričekati neko vrijeme jer se nada da će singl “Prvi dani jeseni” poput njega zaraziti i publiku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. listopad 2024 13:51