U POZNATOJ SERIJI

Marijana iz ‘Ljubav je na selu‘ glumila sa svjetskim zvijezdama: ‘Kad sam svukla odjeću, imala sam što vidjeti...‘

Osim detalja sa seta, Marijana nam je otkrila da sprema nove glazbene i glumačke projekte, ali i svoja razmišljanja o ljubavi

Marijana Vukelić na setu je bila sa zvijezdama Varadom Sethu, Alin Sumarwata, Warrenom Brownom

 Instagram/marijana Vukelić/

Marijana Vukelić iz Dugog Sela javnosti je poznata po sudjelovanju u dvama emisijama. Bila je u „Ljubav je na selu” gdje je sreću tražila na farmama Nevena Landeka i Mire Vojvodića, a oba puta joj to nije pošlo za rukom. Također, sudjelovala je u emisiji Nove TV „Ženim sina”. Ipak, Marijana je našla ostvarenje u karijeri i sada je glumila u osmoj sezoni HBO-e serije „Strike Back” koja se snimala u Zagrebu prije nekoliko godina, a tek sada je mogla progovoriti od tome jer je potpisala ugovor o tajnosti.

image

Marijana Vukelić i Warren Brown

Instagram/marijana Vukelić/

Na setu je bila sa zvijezdama glumicama Varadom Sethu i Alin Sumarwata te glumcem Warrenom Brownom.

„Ekipa na setu je bila opuštena, vrijedna, pozitivna. Bilo je ugodno s njima raditi. Nekako najdraža mi se pokazala Alin Sumarwata. Nekako baš draga i pozitivna osoba. Ma da, i Varada Sethu i Warren Brown su bili dragi i ugodno društvo. Također, i snimatelji i ostatak ekipe. Malo smo se zabavili i pričali u tim kratkim pauzama na setu, ali sve se odradilo profesionalno“, kaže nam Marijana koja je morala glumiti zahtjevnu scenu eksplozije.

„Puno dima i vatre, specijalni efekti, a sve je bilo kao za pravo“, otkriva nam detalje sa snimanja koje se odvilo na sunčani ljetni dan u kolovozu, a vatra je bila prisutna na setu.

„Temperature na setu su bile jako visoke. Davali su nam bočice vode da se okrijepimo. Baš je bilo vruće od puštanja vatre. Također, dimili su non-stop jer dim odlazi pa treba duže vrijeme biti zadimljeno zbog duljine scene, a i potrebno je što više dima da bi to na kameri dobro izgledalo.“

Vatra i dim su bili toliko realni da su Marijani čak uništili neku odjeću u kojoj je došla.

„Na kraju snimanja kad sam svlačila sa sebe odjeću koju sam dobila od kostimografkinje, imala sam što vidjeti. Svud po koži dim, zadimljeno, i po donjem rublju. Posvud čađa. Kao da sam bila u sušari gdje se suši meso. Ma, još i gore. Dodali su mi vlažne maramice da se obrišem za prvu ruku. Jedva sam čekala da se temeljito istuširam i operem kosu. Kad sam prala kosu trebalo je malo više vremena da se sva čađa ispere. Koliko je dimilo i bilo vruće, zadimilo bi mi i uništilo cipele i torbu. Sva sreća pa sam imala na setu stare cipele i staru torbu pa nije neka šteta“, opisuje nam.

image

Marijana Vukelić i Alin Sumarwata

Instagram/marijana Vukelić/

Koliko god se činilo teško, Marijana je zadovoljna iskustvom.

„Ipak, bilo je to odlično iskustvo. Lakše je i kad radiš s ugodnim ljudima. Sviđa mi se što su glumci i ostatak ekipe, također, sve odradili profesionalno i bez pogovora.“

Marijana je do ove uloge u seriji došla jer ju je produkcija pozvala zato što je radila na sličnim projektima ranije.

image

Marijana Vukelić i Varada Sethu

Instagram/marijana Vukelić/

Ipak, ova svjetska uloga nije prva Marijanina glumačka uloga. Između ostaloga, mogli smo je gledati u seriji Nove TV „Drugo ime ljubavi” 2020. gdje je imala ulogu medicinske sestre.

Ulogu medicinske sestre imala je i u filmu „Dnevnik Diane Budisavljević” iz 2019. Ova magistrica ekonomije već je s deset godina bila na televiziji na OTV-u u emisiji „Audicija”. Osim toga, Marijana se ostvaruje i u pjevačkoj karijeri gdje je na svom YouTube kanalu objavila pjesmu i spot „Nek‘ te vjetar nosi”.

„Volim i glumu i glazbu. U glumi me nekako više privlače komedije i romantične komedije. Volim kad je veselo i pozitivno. Iako su mi privlačne uloge superheroja. Ipak, glazba je moja prva i najveća ljubav. Nekako više se mislim baviti glazbom. Više možete od mene očekivati u glazbi. A sad, ako bude dobrih uloga ne isključujem glumu. Jedno ne isključuje drugo. Može se i jedno i drugo. Ipak, malo više ipak glazba.“

Marijana ipak u reality emisijama nije nužno tražila ljubav, već je bila željna novog iskustva.

„U TV showovima sam sudjelovala iz zabave i jer sam pustolovnog duha. Volim upoznavati nove ljude. Dakako, tu je i samopromocija. Da se ne lažemo", iskrena je Marijana, a onda je progovorila i o ljubavi.

"Ljubav nalazim u prirodnim ljepotama, kućnim ljubimcima. Inače, ljubav se ne traži, ljubav se događa“, zaključuje.

Marijana nam je odala da sprema neke nove projekte, ali da je radila i na još nekim inozemnim projektima o kojima će tek progovoriti jer zbog ugovora tajnosti ne smije ranije.

„Vrlo brzo ćete saznati o čemu se radi. Očekujte od mene vrlo skoro novosti“, misteriozno je kazala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 09:31