NOVI IMIDŽ

Marco Cuccurin promijenio izgled, javile mu se brojne poznate dame: ‘Totalno drugačije izgledaš‘

Influencer je na društvenim mrežama pokazao svoj novi imidž i odmah upitao pratitelje za mišljenje

Marco Cuccurin

 Instagram/Marco Cuccurin/

Influencer Marco Cuccurin objavio je nekoliko fotografija na Instagramu i upitao svoje pratitelje važno pitanje. Riječ je o nešto malo drugačijem imidžu mladog influencera, a da mu je važno što o tome što misle njegovi pratitelji pokazuje i Instagram priča u kojoj ih je posebno zatražio da odgovore na njegovo pitanje u najnovijoj objavi.

"Brijati se ili ne? Ja čak naginjem ka ne, ili?!?!", napisao je Cuccurin u opisu objave gdje mu se na nekoliko selfija vidi brada. U komentaru su se javile i pratiteljice s domaće scene i potvrdile influenceru da ostavi novi imidž. "Neee! A i kosa ovako ti odlično stoji baš", napisala je glumica Tara Thaller, a s njom su se složile i pjevačice Zsa Zsa i Ivana Kindl te influencerica Jelena Perić.

"Totalno drugačije izgledaš sa i bez, svakako još nemoj. Ovo super izgleda", "Super ti je ovaj look", "Baš je top, odlično ti stoji", "Najbolji look do sad", komentirali su obožavatelji, a pohvale nisu stizale samo na račun brade - mnogima se svidjela Cuccurinova frizura.

"Znao sam da je dobra odluka pustiti je, dosta je ere kratkih kosa i buzza", zaključio je Cuccurin koji je promjenom imidža oduševio brojne pratitelje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 11:44