POKORIO AMERIKU

Maksim Mrvica američku turneju završio spektaklom u New Yorku: ‘Ovako burnu publiku još nisam vidio...‘

Baš kao i na Dalekom istoku ili pak Australiji, Mrvica je svojim nastupima na tlu Sjeverne Amerike nizao uspjeh za uspjehom, a od publike dobivao ovacije

Maksim Mrvica u United Palaceu u New Yorku

Nakon što je oduševio publiku u Torontu, Vancouveru, Seattleu i Chicagu, naš proslavljeni pijanist Maksim Mrvica završio je svoju sjevernoameričku turneju u velikom stilu, spektakularnim koncertom u legendarnom United Palace u New Yorku.

Baš kao i na Dalekom istoku ili pak Australiji, Mrvica je svojim nastupima na tlu Sjeverne Amerike nizao uspjeh za uspjehom, a od publike dobivao ovacije.

- Moram reći da me jako ugodno iznenadila rekacija publike ovdje u Americi. S obzirom da je ovo moja prva turneja ovdje, baš me ugodno iznenadilo kako su jako lijepo reagirali. Dosta su burna publika i atmosfera na koncertima je bila fenomenalna - ispričao je Maksim.

Turneja The Collection započela je u rujnu 2022. i u njezinom je sklopu više od 70 koncerta, od Australije, Azije, Europe do Sjeverne Amerike.

Naravno, i domaća će publika imati još jednom priliku biti dio velike svjetske turneje The Collection. Nakon dva rasprodana koncerta u Zagrebu, Maksim se vraća u rodni grad Šibenik gdje će 1. srpnja na Tvrđavi Sv. Mihovila sa svojim bendom održati posljednji koncert ovog dijela sezone.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:47