U SUPERTALENTU

Maja Šuput s kristalima i biserima, a što joj je to na glavi ne zna ni sam Marko Grubnić: ‘Savršeno joj stoji‘

U nedjelju navečer gledatelji su mogli uživati u prvoj polufinalnoj emisiji ‘Supertalenta‘ u kojoj je Šuput doslovno zablistala

Maja Šuput u prvoj polufinalnoj emisiji Supertalenta

 Instagram/majasuput/

Maja Šuput i njezin prijatelj i stilist Marko Grubnić očito su odlučili da u prvoj polufinalnoj emisiji „Supertalenta“ članica žirija doslovno zablista noseći kreaciju od kristala i bisera koja je bila upotpunjena krunom od perja.

„Majinu krunu od perja radila je Ivana Tol Milošević iz Osijeka, a kombinezon sam radio ja u suradnji s Ivanom Bilić. Cijeli outfit je ručni rad, a kombinezon je pun sitnih bisera i kristala“, otkrio je Marko za Novu TV.

O kreaciji se oglasila i Maja na Instagramu.

„Spektakularno za večerašnje prvo polufinale spektakularnog ‘Supertalenta‘. Osjećamo se obiteljski, gledanost nam je regionalna i šire, a izgledamo svjetski. Uživajmo svi skupa večeras“, napisala je pjevačica uz fotografiju ovog nezaboravnog stajlinga.

Pohvalio se i Grubnić fotografijama s Majom u ovom zanimljivom stajlingu, pa komentirao njihovu suradnju.

„Ne znam da li je ovo kruna ili aureola, ali znam da joj savršeno stoji... Ona je kraljica mog života, moja muza zauvijek... Zajedno znamo što je pravi show i kako najluđim outfitima dotaknuti zvijezde...“, rekao je Grubnić.

Uz još jednu objavu iz ove emisije u opisu fotografija komentirao je koliko voli svoj posao.

„Apsolutno volim svoj posao! Moj rad je jedna od mojih najvećih radosti. I tako sam zahvalna na tome... Vjeruj mi, izaberi posao koji stvarno voliš i nećeš morati raditi ni dana u životu...“, poručio je Marko svojim pratiteljima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:03