NE OTKRIVA IME

Maja Lena Lopatny rodila kćer u Petrovoj, porodila ju liječnica kod koje idu mnoge poznate Hrvatice

Maja Lena, kćer MIje Begović i Ronalda Lopatnya i njen partner Karlo Šeparović postali su roditelji

Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović

 Instagram/maja Lena Lopatny/

Maja Lena Lopatny (32) na svijet je donijela svoje prvo dijete koje ima s partnerom Karlom Šeparovićem. Danas je u Petrovoj bolnici rodila djevojčicu, a kako kažu izvori za Gloriju, nova se mama nakon poroda osjeća dobro i jedva čeka zajedno sa bebom doći kući.

Maja koja je inače kći glumice Mije Begović (61) i vaterpolista, poznatog ugostitelja i zlatnog olimpijca Ronalda Lopatnyja prije pet je mjeseci u intervju za Gloriju priznala kako je trudna. Ova magistrica novinarstva ime svoje nove bebe još drži u tajnosti, a znaju ga samo članovi obitelji i najuži krug obitelji.

Kako doznaje Glorija bivšu televizijsku voditeljicu i PR menadžericu koja posljednjih nekoliko godina radi u turizmu porodila je poznata doktorica Velena Radošević koja je na svijet pomogla donijeti i djecu drugih poznatih imena kao što su Helena Livaković, Maja Šuput, Ana Karamarko, Izabel Kovačić i Vanja Modrić.

„Presretni smo ovo su nam najljepši životni trenutci. Uistinu se osjećam blagoslovljeno i tek sada mogu razumjeti žene koje su postale majke. Osjećaj da se jedan novi život razvija u nutrini je apsolutno očaravajuć…“, rekla je u ranije spomenutom intervju u kojem je također otkrila da se za izazove majčinstva pripremala čitajući literaturu za buduće roditelje i slušajući savjete svoje majke.

„Posljednjih mjeseci dosta razgovaramo o njezinoj trudnoći i mojim prvim mjesecima te majčinstvu. Puno mi pomaže čuti njezino iskustvo i savjete. Velika mi je podrška i pomoć u ovim trenutcima. Nastoji me ohrabriti pred svim izazovima i strahovima koje majčinstvo nosi s obzirom na neizvjesnost vremena u kojem živimo i budućnosti u kojoj će dijete odrastati“, podijelila je Maja Lena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2024 12:47