OMILJENA PJEVAČICA

Maja Blagdan viđena u javnosti nakon dugo vremena: ‘Napokon se pojavila! Odabrala je haljinu za Porin‘

Podsjetimo, uskoro Maji izlazi dvostruki album koji s četrdeset pjesama objedinjuje blistavu karijeru

Maja Blagdan

 Tea Cimas/Cropix

Pjevačicu Maju Blagdan dugo nismo vidjeli u javnosti, a dizajner Ivica Skoko sada se pohvalio na Facebooku da je došla u njegov salon i odabrala haljinu za dodjelu nagrade Porin.

"NAPOKON SE POJAVILA!!! Moja draga Maja Blagdan došla je odabrati haljinu za prestižnu glazbenu dodjelu nagrada Porin. Sretan sam i jako se veselim novim suradnjama. S Majom sam odradio sigurno stotine emisija i nastupa... Najdugovječnija suradnja... Divna moja Maja", napisao je Skoko u opisu fotografije na kojoj pozira s pjevačicom.

Podsjetimo, uskoro Maji izlazi dvostruki album koji s četrdeset pjesama objedinjuje blistavu karijeru. Izlaskom kompilacije obilježit će trideset godina od izdavanja svojeg prvog albuma.

- Proteklih desetak godina glazbu nisam zapustila, posvetila sam joj se u nekom drugom izričaju. Tempo kojim sam dotad živjela u jednom je trenutku postao preintenzivan i nije ostavljao mjesta za neke moje druge potrebe. Sve je došlo do nekog svog ruba i osjetila sam da je vrijeme za povlačenje. Odgovaralo mi je da se maknem od prejakih svjetala reflektora. Htjela sam jedan novi život, rekla je u nedavnom intervjuu za Studio Jutarnjeg lista.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 04:30