POSLUŠAJTE GA

Luka Bulić ima novi ‘Bullhit‘ kao podršku Vatrenima uoči Eura: ‘Rim Tim Tagi Dim‘ zamijenio ‘Dream Team, zabij im‘

Nadam se da će donijeti lijepe osjećaje svima koji navijaju i da će još više potaknuti euforiju koja je već prisutna posvuda, poručuje

Luka Bulić predstavio novi ‘Bullhit‘

 Antena Zagreb/

Antena Zagreb ima novi Bullhit! Luka Bulić otpjevao je nabrijavajuću stvar za podršku hrvatskoj reprezentaciji na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj, a kao ideju za to Luka je iskoristio podlogu popularnog hita "Rim Tim Tagi Dim" s kojim se Hrvatska proslavila na Eurosongu i diljem svijeta.

"Ovaj ‘Bullhit‘ je nastao, to jest ideja, već za vrijeme Eurosonga, zato što se iskristaliziralo ‘Dream Team, Zabij Im‘ kao super zamjena za ‘Rim Tim Tagi Dim‘. Osim toga pjesma je ujedinila Hrvatsku baš kao što to čini i naša repka. Kontaktirao sam Baby Lasagnu kojem se ideja svidjela. Njegova pjesma je odlična, naši nogometaši su odlični, a ‘Bullhit‘ je nastao kao dobitna kombinacija. Nadam se da će donijeti lijepe osjećaje svima koji navijaju i da će još više potaknuti euforiju koja je već prisutna posvuda.

Za dalje ćemo vidjeti, ovisno o tome kako će se razvijati situacija u Njemačkoj, tako će se dalje razvijati i ‘Bullhitovi‘. To više nije na nama, nego na našim dečkima, ali vjerujemo da će ih biti još puno", poručio je Luka.

@antenazagreb Vidimo da svi nude neke himne za ovaj Euro. Evo našeg prijedloga! 🇭🇷 #EURO2024 #antenazagreb #bullhit #football #croatia #balkan #lukamodric ♬ original sound - antenazagreb

Hrvatska je plesala u "Rim Tim Tagi Dim" ritmu kao znak podrške Baby Lasagni na Eurosongu, a sada će plesati u ritmu "Dream Team, Zabij Im" kao znak podrške našim nogometašima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. lipanj 2024 13:12