PROŠIRENJE OBITELJI

LIJEPE VIJESTI U OBITELJIMA DVIJE VODITELJICE Zlata Mück Sušec i Tomislava Vucelić imaju razloga za sreću, obje čekaju bebe

 
Saša Sušec i Zlata Mück Sušec, Ivor i Tomislava Vucelić
 Ronald Goršić/Cropix / Facebook

Dvije HRT-ove voditeljice, Zlata Mück Sušec i Tomislava Vucelić, imaju razloga za sreću. Obje su potvrdile trudnoću i njihove će se obitelji proširiti za još jednog člana, doznaje magazin Gloria.

Zlata je već sa svojim četverogodišnjim sinom Tinom prošla mnoge faze majčinstva, a Tomislava će se po prvi puta upustiti u ovu avanturu.

Zlata Mück Sušec (33), voditeljica na HRT-u i Anteni Zagreb, sa suprugom Sašom Sušecom (36), sportskim komentatorom na RTL-u, čeka drugo dijete.

‘Presretni smo. Dobro se osjećam pa još nisam otišla na porodiljni’, rekla je Gloriju i dodala da beba stiže u lipnju. Zlata i Saša oženili su se u travnju 2013. nakon pet godina veze.

Sudbonosno da u studenom prošle godine izgovorili su menadžer Ivor Vucelić i voditeljica HRT-ovog Dnevnika Tomislava Vucelić, a nedugo nakon medenog mjeseca saznali su za trudnoću.

Detalje o dolasku prinove donosi novi broj magazina Gloria koji je u prodaji od četvrtka, 7. veljače, a koji svojim čitateljima povodom Valentinova daruje četiri kupona s popustima do 40% za kozmetičke proizvode u DM-ovim prodavaonicama i Müller parfumerijama.

Hanza Media

Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2024 14:04