PETRA MEŠTRIĆ

Liječnica iz ‘Braka na prvu‘ ima novu ljubav, fanove iznenadila i transformacijom: ‘Ne podnosim restrikcije‘

‘Dala sam potpuno povjerenje u njegove ruke jer je ipak on školovan po tom pitanju‘, rekla je za svog trenera

Petra Meštrić

 Screenshot/instagram/

Kandidatkinja treće sezone "Braka na prvu" i influencerica i doktorica medicine, Petra Meštrić prije nekoliko je mjeseci počela trenirati sa Stefanom Modrićem, a sada je podijelila svoju transformaciju pred kamerama RTL televizije.

- Za vrijeme snimanja ‘Braka na prvu‘ imala sam najviše kilograma u životu, a to je bilo 74. Krenula sam na dijetu i lagano vježbati, već sam pred kraj snimanja "pala" na 72. U tih dvije godine smršavjela sam oko 15 kilograma i sad imam 58 kilograma - istaknula je i dodala da je ključan dio njene transformacije upravo prehrana.

image

Petra Meštrić

Josip Moler/Cropix

- Ja sam osoba koja ne podnosi restrikcije. Volim dobro jesti više od ičega. Kad sam u restoranima, jedem doslovno sve što mi se u tom trenutku jede, ali u manjim količinama od onoga što bih nekad pojela. Kad ne jedem u restoranima, doma spremam isključivo meso na papiru za pečenje iz pećnice uz neku salatu, većinom zelenu, kupus, ciklu... Kuham i takozvane "juhe", to jest povrće na vodi sa začinima. Obrok mi zna biti i tuna s posnim sirom i tako jednostavniji recepti bazirani na izvoru proteina uz povrće - opisala je svoju prehranu, no nije izostavila ni treninge koje često dijeli na društvenim mrežama u obliku videa koje joj je "zabavno snimati".

image

Petra Meštrić

Josip Moler/Cropix

- Treninzi su jako naporni, Stefan me ne štedi, ali tako se i postižu najbolji rezultati. On osmisli svaki trening unaprijed, a ja pojma nemam što me čeka. Dala sam potpuno povjerenje u njegove ruke jer je ipak on školovan po tom pitanju - istaknula je popularna doktorica medicine.

image

Petra Meštrić

Josip Moler/Cropix

Što se tiče njenog ljubavnog života, vrlo je tajnovita, no nedavno je za Jutarnji priznala da je "u vezi i zaljubljena".

- Zanimljivo, očito mi nije suđeno imati kreatora sadržaja na društvenim mrežama jer moj trenutni partner ne voli se eksponirati na njima, on je osoba koja ne želi nikakav oblik medijske pažnje za sebe. S druge strane, mene u potpunosti podržava u istom. Iako, odgovara mi apsolutno po svakom kriteriju koji sam zamislila - raspričala se o svom partneru, a opisala je i svog idealnog, pravog muškarca koji "mora imati puno energije, volje i truda ulaže u nju da ona bude sretna i ispunjena u potpunosti".

- On je dosta pametan, sposoban. Kad želim savjet i mišljenje, pitam njega. Dosta je dominantan. Baš pravi muškarac - otkrila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. lipanj 2024 09:02