PETRA MEŠTRIĆ

Liječnica iz ‘Braka na prvu‘ dijelila savjete ženama pa naišla na kritike: ‘Kad se muškarac ne javlja...‘

Podijelila je fotografiju prije estetskih zahvata i naglasila kako ‘nije bila ružna ni prije zahvata‘

Petra Meštrić

 Instagram/Petra Meštrić/

Petra Meštrić, najzgodnija hrvatska liječnica, kako joj često tepaju, iz showa ‘Braka na prvu‘ na svom je Instagram profilu podijelila video kako pleše u noćnom klubu i uz snimku priložila jedan savjet za sve svoje pratiteljice.

- Kad se muškarac ne javlja nekoliko dana i onda napiše: "Hej, što radiš?", samo mu odgovori: "Gubim interes. Što ti radiš?" - stoji u snimci.

Dok popularna liječnica skuplja simpatije svojih pratiteljica koje ju nazivaju "kraljicom", u komentarima se pojavilo čak nekoliko negativnih komentara muškaraca kojima je zasmetao ljubavni savjet 30-godišnje Petre.

image

Savjet Petre Meštrić

Screenshot/instagram/

- Gubimo mi interes kad vidim mame od 40 godina po klubovima koje se naslikavaju za Instagram i glume uspješne, toliko o krizi identiteta - napisao je jedan komentator, dok ju je drugi izvrijeđao i nazvao "krampačom".

Doduše, spretna je Petra odmah poručila agresivnom i zlonamjernom komentatoru "neka se opere".

- Nema filtera, striček, shvatit ću to da sam toliko prekrasna da je teško vjerovati da nije filter. Pa hvala vam - dodala je.

Također, podijelila je fotografiju prije estetskih zahvata i naglasila kako "nije bila ružna ni prije zahvata".

image

Fotografija prije operacije

Screenshot/instagram/

Što se tiče noviteta u karijeri poznate doktorice, uskoro pokreće i podcast. Ako je vjerovati opisu na Instagramu, u svakoj epizodi će istraživati zanimljive teme s gostima i donositi priče koje će motivirati, educirati, ali i zabaviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. lipanj 2024 09:02