NAJAVILI I TURNEJU

Let3 poslao poruku podrške Baby Lasagni iz Dubaija, snimali se u bazenu: ‘Razvali ih, Lazo. Meow‘

Nastupom u Dubaiju Let3 su započeli turneju ‘Let3 na vratima raja‘

Let3

 Goran Mehkek/Cropix

Grupa Let3 proteklog je vikenda po prvi put nastupila u Dubaiju, gdje je u rasprodanom Oak Live Baru odsvirala furiozan set najvećih hitova. Posjet Ujedinjenim Arapskim Emiratima grupa je iskoristila da snimi i prigodan video podrške Baby Lasagni uoči njegovog odlaska u Švedsku.

Nastupom u Dubaiju Let3 su započeli turneju "Let3 na vratima raja" u sklopu koje će tijekom 2024. odsvirati hrpu koncerata diljem cijele regije. Tako će riječko Exportdrvo dočekati svoje sugrađane 17. svibnja, a već dan kasnije bend će se uputiti prema Radencima u Sloveniji.

Medulinski Rocks And Stars u Cave Romani ugostit će ih 27. lipnja, a u petak 5. srpnja uveličat će proslavu 30 godina pivovare Medvedgrad u sklopu dvodnevnog događaja pod nazivom Brundanje u zagrebačkim Gajnicama. Prvog dana rođendana Let3 podijelit će pozornicu s Goranom Baretom i Majkama te grupom Jonathan.

image

Let3

Renato Branđolica/

Sljedeći dan, 6. srpnja, grupa će nastupiti na Aurea Festu u Požegi. Sam kraj mjeseca rezerviran je za Sloveniju – 25. za Castle Kolpa Music Festival u Fari i 27. za Shod u Baču kod Ilirske bistrice. Osim navedenih datuma u pripremi je još minimalno desetak koncerata čiji će termini i gradovi biti uskoro objavljeni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 05:26