RIJEČKI ROCKERI

Let 3 prijavio se na Doru, imamo li novi hit? ‘Poslali smo nešto u svom stilu, ma čisti rock and roll‘

O samoj pjesmi i pohodu na Doru pokušali smo nešto više doznati od Leta 3

Let 3

 Ivana Nobilo/Cropix

Napokon! Ostvaruje se san svih onih koji već godinama priželjkuju da Hrvatsku na Eurosongu predstavlja Let 3. Prvi korak na tom putu je, naravno, Dora, a kako doznajemo, riječki rockeri ove godine po prvi puta prijavili su se na to natjecanje.

- Poslali su na HRT pjesmu u svom stilu. Brza je, energična, duhovita... Ma čisti rock and roll! Stvar se zove ‘Mama Šć‘, stihovi opisuju jednu aktualnu situaciju - kaže nam naš dobro obaviješten izvor.

image

Mrle Let3

Privatna Arhiva/

O samoj pjesmi i pohodu na Doru pokušali smo nešto više doznati od Leta 3. No Mrle, Prlja i njihova vesela ekipa nisu se javljali na naše pozive. Tko zna, možda su proglasili ‘silenzio stampa‘ dok s HRT-a ne obznane rezultate natječaja i dok ne doznaju jesu li prošli na Doru, pa zasad možemo samo nagađati u kojem bi se modnom izdanju ovi mladići u najboljim godinama mogli ukazati na Dori. Hoće li, ako prođu natječaj, u Opatiji osvanuti polugoli sa čepovima u stražnjicama ili će se možda odlučiti za šarene kostime prepune šljokica sa štiklama na nogama u kojima su prije dvije godine zablistali na ‘Anti-Valentinovu‘?

Što god odlučili sigurni smo da će biti svoji i originalni, baš kao i njihova pjesma, te da nakon njihovog nastupa nitko nikada više neće moći reći da je na Dori bilo dosadno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 06:57