STALNO JE AKTIVAN

Legendarni Miro Ungar o sretnom braku s 42 godine mlađom Sarom: ‘Ona tolerira mene starijeg gospodina‘

Iza Mire Ungara (86) i Sare (44) su 24 zajedničke godine, od čega 15 u sretnom braku

 Miro Ungar sa suprugom

 Damir Krajac/Cropix

Vječni mladić domaće scene Miro Ungar (86) ima razloga za slavlje. Dobio je nagradu za doprinos urbanoj glazbenoj sceni, a nakon 15 godina braka s 42 godine mlađom Sarom (44) i dalje uživa.

I nakon 67 godina na sceni, ideja mu ne nedostaje, u posljednjih šest godina osmislio je čak tri hit cabareta. I u 86. godini pršti energijom.

"Vjerojatno zahvaljujući genima moje mame koje sam naslijedio koja je živjela 97. godina. Ja se nadam da ću ja blizu toga, to su geni, a onda osim toga se bavim sportom. Stalno sam aktivan i skijam i plivam i tenis igram još i sada dva puta tjedno, a osim toga imam i mladu suprugu koja me stalno bocka i drži da moj moral ne padne i da se nosim s mladima", otkrio je za IN Magazin.

image

Miro Ungar sa suprugom Sarom

Josip Moler/Cropix

Iza njih su 24 zajedničke godine, od čega 15 u sretnom braku.

"Tajna je tolerancija. Nije tolerancija ona - a partner me prevario, bio je nevjeran i sad to treba istolerirati. To se ne tolerira, međutim, da ti znaš i živiš s nekim stvarima koje tvoj partner ponavlja i ponavlja, a koje ti nisu po ćefu, kako se kaže, ali to toleriraš i to moraš tolerirati. I mi to radimo i ona tolerira mene starijeg gospodina, a ja opet moram sa svoje strane, tako da mi zapravo imamo uspješan i skladan brak", rekao je Ungar.

image

Sara i Miro Ungar

Mirko Jankovic/

Otkrio je i osjeti li se ta razlika od 42 godine.

"A gledajte, ja sam vrlo mladog duha i ja se nosim s mladima, živim među mladima, a Sara voli ozbiljniju i stariju generaciju tako da zapravo razliku uopće ne osjećamo", pojasnio je za IN Magazin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:45