O PREHRANI I VJEŽBI

Lana Klingor Mihić: ‘Ne mogu se uspoređivati, niti to želim, s curama koje imaju 25, 26 ili 30 godina...‘

Lana Klingor Mihić govorila je za IN Magazin o prehrani, vježbanju i starenju

Lana Klingor Mihić

 Instagram/Instagram

Lana Klingor Mihić otvorena je sa svojim pratiteljima kojih broji preko 150 tisuća na Instagramu, a takva je bila i u razgovoru za IN Magazin Nove TV.

Lana ima trenutno 43 godine, a otkrila je boji li se starenja.

"Da l‘ me strah starenja? U principu nije, mislim da svako životno doba ima svoje čari. Mislim da smo općenito preopterećeni s informacijama s društvenih mreža i nekakvim idealom ljepote, ja sam svjesna svojih godina i svjesna sam da se ne mogu uspoređivati, niti to želim, s curama koje imaju 25, 26 ili 30 godina", rekla je.

Lana je ovaj put krenula vježbati iz drugačijeg razloga.

"Ja sam sad već malo u godinama kad već moram malo pripaziti na način na koji vježbam, gdje je najvažnije da slušam svoje tijelo, ne mogu reći da sam u perimenopauzi, ali nekako znaš onako viri iz vrata, tako da sam ja nabavila sve moguće gadgete kojima pratim svoje zdravlje, menstrualne cikluse i slušam ono što je meni potrebno", objasnila je Lana.

Lana ide na basi pilates koji se izvodi na prostirci i spravama uz vodstvo instruktora.

"Ja tjelovježbu kao takvu volim, ali naravno da sam lutala od sporta do sporta, različitih vrsta rekreacije i nekako bi uvijek odustala", iskrena je Lana.

Ipak, tajna njezinog izgleda nije samo u vježbanju. Ova velika gurmanka promijenila je i prehranu.

"Zadnjih godinu dana zaista pazim što jedem, al ne u smislu da se izgladnjujem, nego opet dajem možda više nutritivnih namirnica, hranjivijih, ne jedem toliko junk fooda. Ja nisam tip od mesa, nije ništa ni premasno, a opet mi dozvoljava kreativu da se igram, kombiniram sirovu ribu s kumkwatom. Jako je fora i jako je zdravo", kaže Lana.

Osim što je zdravo, to je sat vremena koje odvaja i posvećuje sebi. Uskoro su pred njezinom obitelji zanimljivi tjedni jer se spremaju za svjetsku izložbu pasa koja će se ove godine održati u Zagrebu.

"Svaki dan treniramo s njima i kupamo ih, da održimo tu dlaku sjajnom, zdravom, pa ćemo vidjeti što će ispasti, ali to je trud i uloženo vrijeme. Nadam se da ćemo postići neke rezultate, ali samo sudjelovanje na Svjetskom da prikažeš svog psa je već velika stvar", zaključuje Lana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 22:58