HUMORISTIČAN VIDEO

Lana Jurčević pokazala da nije lako biti majka, žene je podržale: ‘Evo što muževi očekuju kad uspavaš djecu, a zapravo...‘

Pjevačica je na ovaj humorističan način pokazala da nije lako biti majka te da se neke stvari promjene kada u život dođe dijete

Lana Jurčević

 Instagram/ Lana Jurčević

Pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević nasmijala je brojne pratitelje svojim posljednjim videom objavljenim na Instagramu. A neke su se pratiteljice, među njima i domaće zvijezde, također pronašle u ovoj njezinoj humorističnoj objavi.

Naime, Lana je objavila video u kojem je pisalo "što muževi očekuju kad uspavaš djecu", pri čemu je lijepa i zanosna pjevačica pozirala sređena ispred kamere. Zatim je uslijedio kadar gdje pjevačica bez šminke pere zube dok joj je kosa čupavo zavezana i pisalo je: "A kako zapravo je..."

Lana je na ovaj humorističan način pokazala da nije lako biti majka te da se neke stvari promjene kada u život dođe dijete. "Moja kad zaspe, ja dobijem energiju iz nepoznatog izvora, a do tad kukam kako sam neispavana", podijelila je još s pratiteljima Lana. S njom se složila i kolegica joj, pjevačica Žanamari.

"Istinita priča", napisala je Žanamari. No, osim nje, Lani su se javile i druge pratiteljice i podijelile svoja iskustva, ali i činjenicu da ih je nasmijala. "Ahahaha, ćufta na vrh glave ti je hit", "Tako je kako je, hahaha", "Bravo mila, baš tako... jedva gledamo", "Sve smo takve kad oni zaspu...", pisale su pratiteljice u komentarima ispod objave.

Podsjetimo, Lana Jurčević krajem studenog prošle godine rodila je svoje prvo dijete. Djevojčica koju je dobila s partnerom Filipom Kratofilom na svijet je došla u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2024 09:45