U SLAVNOM DRUŠTVU

Knoll Doll partijala, a onda se okrenula... Zabrinuti fanovi u čudu: ‘Nešto je drugačije nego prije...‘

Kontroverzna Ivana Knoll nerijetko počasti svoje obožavatelje izazovnim snimkama iz svog stana u Miamiju

Knoll Doll u društvu Armina Van Buurena i njenih poklonika u Miamiju

 Screenshot/instagram/

"Najvatrenija" hrvatska navijačica, Ivana Knoll, preselila se u Miami i nerijetko počasti svoje obožavatelje izazovnim snimkama iz svog stana, a sada je odlučila istražiti i grad, i to baš tijekom ULTRA Miami glazbenog festivala.

Prije samog festivala se pripremala za veliku zabavu u spomenutom stanu te podijelila svoj izazovan ples s pratiteljima i pokazala svoju privlačnu modnu kombinaciju.

Nosila je kratke smeđe hlačice i majicu koja je naglasila njeno poprsje, no obožavatelji su primijetili nešto neobično kod njenog partijanerskog izdanja - komentirali su da njena stražnjica koju često voli istaknuti ne izgleda isto kao na ranijim fotografijama. Isto tako, primijetili su da je Ivana izgledala drugačije na videima koje je objavila, u odnosu na fotografije.

Unatoč kritikama njezinih pratitelja, izazovna se influencerica dobro zabavila na spomenutom festivalu, a upoznala je velika imena poput Armina Van Buurena i Patricka Masona.

Naime, poznatu 31-godišnjakinju često osuđuju zbog prekomjerenog pokazivanja kože i isticanja oblina na društvenim mrežama. Nedavno je odgovarala na pitanja svojih pratitelja, a jedan od njih je konstatirao da je "doslovno kupila stan zahvaljujući svojoj guzici i sisama". Doduše, Knoll se nije suzdržavala pri odgovoru.

- Ljudi, da sam koristila svoje sise i guzicu da kupim novi stan, ne bih kupila ovaj stan, kupila bih vilu. U tome je razlika - poručila im je s osmijehom na licu. Kako je Jutarnji već pisao, osim stana, javnost kod Knoll Doll u posljednje vrijeme najviše intrigira činjenica da je po prvi puta nakon 13 godina prekinula vezu s dečkom Antom. Unazad nekoliko godina, Ivana nije imala niti jednu zajedničku fotografiju s Antom, dok je ranije često objavljivala zajedničke selfije s brojnih putovanja. Tada je u jednom intervjuu otkrila kako on želi biti podalje od očiju javnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:35