SIMONA MIJOKOVIĆ

‘Kći Gabica mi je u kušnji vjere, a muž djeci pušta moju ‘Lovu‘ i objašnjava da je to prije nego što sam upoznala Isusa‘

Kasnije je objavila i razne fotografije sa slavlja pa se zahvalila svima koji su joj čestitali rođendan te onima koji su bili uz nju

Simona i Stanislav Mijoković

 Facebook/Simona Mijoković/

Nekadašnja manekenka, Simona Mijoković, podijelila je na svom Facebook profilu kako slavi svoj 40. rođendan. "Ti Bog moj i sve moje bogatstvo, hvala Ti za sve što si do sada učinio, hvala Ti za sve što ćeš u ovoj 40. godini učiniti, sve moje je u Tebi i za Tebe",zaključila je svoju objavu Simona ovim riječima.

Kasnije je objavila i razne fotografije sa slavlja pa se zahvalila svima koji su joj čestitali rođendan te onima koji su bili uz nju. Priznala je i da se trudi svima odgovoriti na poruke, pa čak i pod cijenu svoga odmora.

"Kažu mi često neke prijateljice: ‘Kako ti se da odgovarati na ‘tolike‘ poruke?‘ Da mi se, sa svom ljubavlju i pažnjom darujući vrijeme isto kao što je i druga duša našla vrijeme i ljubav da mi pošalje poruku... Vjerujte mi da većinom od svog odmora uzmem, kad su cure u vrtiću, Joshua u školici, Michael spava, ja umjesto da odmaram/ spavam, od srca se družim onda s vama ovdje ili na WP", otkrila je Simona.

Posebno je u zahvalama istaknula i svoga supruga Stanislava te svoju djecu. "Hvala mom ljubljenom mužu, mojoj dječici što me ljube takvu kakva jesam, što me prihvaćaju takvom kakva jesam", napisala je u podužoj objavi Simona koja je nedavno za medije progovorila o svom životu i obitelji.

Kao što znamo, Simona ima petero djece - Amaliju, Zvjezdanu, Joshuu, Michaela te Gabrielu - svoju najstariju kćer koju je dobila s bivšim suprugom Antom Gotovcem. Gabriela je punoljetna i, kako prenosi Večernji da je Simona rekla, trenutno je u kušnji vjere. "Moja kći Gabriela trenutačno je u kušnji vjere, a ja sam joj dala slobodu i molim za nju. Mene nitko nikada nije vukao za rukav i govorio mi da trebam ići Isusu", rekla je bivša manekenka.

Otkrila je i da je Gabriela svjesna prošlosti svoje majke, ali i da je žudjela za promjenom života dok je bila s njezinim ocem Antom. "Moj bivši suprug Ante posvjedočio mi je svoje iskustvo i moje srce je to čulo. Tada sam i sama žudjela za promjenom života i shvatila da je Bog živ te da će iscijeliti moje rane. Gabrijela je bila na svim mojim svjedočanstvima, a moja ostala djeca jako su mala i još su zbilja djeca pa ne razumiju neke stvari", objasnila je.

"Moj suprug Stanislav djeci je znao pustiti pjesmu i spot ‘Lova‘ i objasniti im da sam to bila ja prije nego što sam upoznala Gospodina. Djeca su rekla da me ne prepoznaju zato što nisam bila nasmijana i sretna, a i da sam im sada ljepša. Rekla sam im da ću im kada odrastu ispričati svoju priču i put koji sam prošla i da je Isus njihovu mamu spasio", dodala je Simona koja se za svog sadašnjeg supruga udala 2016. i s kojim živi u Linzu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. lipanj 2024 13:27