CAVE ROMANE

Kako vam zvuči kombinacija Darka Rundeka i Let3? Dođite na Rocks&Stars Festival i doznajte

Osigurajte svoje mjesto za ovu magičnu večer na vrijeme klikom na eventim.hr

Rocks&Stars Festival

 Promo/

Da nas glazba uistinu spaja, dokazuje i Rocks&Stars Festival jer, osim što okuplja ljude svih generacija, iz svih dijelova Hrvatske i svijeta, spojit će i dvije glazbene legende na istoj pozornici: Darka Rundeka i Let3!

Dva koncerta u istoj večeri, a dovoljna vam je samo jedna ulaznica

Jedan od najcjenjenijih i najutjecajnijih glazbenika regije, Darko Rundek, svojim će jedinstvenim stilom i karizmom otvoriti večer u subotu, 27. lipnja. Poznat po svojim hitovima iz doba Haustora te uspješnoj solo karijeri, Rundek će vas odvesti na putovanje kroz svoj bogat glazbeni opus. Darko Rundek je bio ključna figura u bendu Haustor, poznatom po svojim eksperimentalnim zvucima, kombinaciji različitih glazbenih stilova poput rocka, reggaea, funka i etno glazbe. Neki od njihovih najpoznatijih hitova uključuju pjesme kao što su "Moja prva ljubav", "Ena" i "Šal od svile".

image

Darko Rundek i njegov bend

Promo/
image

Darko Rundek i njegov bend

Promo/

Nakon razlaza banda, Rundek nastavlja graditi uspješnu solo karijeru. Prvi solo album, "Apokalipso" iz 1997. godine, postigao je veliki uspjeh i donio mu široku popularnost u regiji. Hitove kao što su “Ruke” ili "Apokalipso" malo tko nije čuo ili uz njih zaplesao.

Nakon Rundeka, spremite se za eksploziju energije uz Let3

Njihovi provokativni nastupi i bezvremenski hitovi uvijek iznova osvajaju publiku. Let3 će vas podići na noge i pobrinuto se da plešete do posljednjih taktova. Njihov performans je više od koncerta – to je prava glazbena avantura. Vjerujemo da će nam i ovoga puta demonstrirati svoju sposobnost da pomiču granice i izazivaju ustaljene norme, što ih, bez konkurencije, čini jedinstvenom pojavom na regionalnoj glazbenoj sceni.

image

Let 3

Ivana Grgic/Cropix

Ne čekajte predugo, ulaznice već polagano nestaju! Osigurajte svoje mjesto za ovu magičnu večer na vrijeme klikom na eventim.hr ili odlaskom na Eventim prodajna mjesta. Zabavite se u uz dvije glazbene legend, u društvu prijatelja, obitelj ili voljene osobe. Ova večer će vam zasigurno dugo ostati u sjećanju jer to može samo Rocks&Stars @ Cave Romane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. lipanj 2024 13:31