SVJETSKI, A NAŠ!

Juraj Zigman stoji iza spektakularnog izdanja glazbene senzacije s Glastonburyja: Komplimenti pljušte na sve strane

Juraj Zigman još jednom je dokazao svoj status miljenika velikih svjetskih zvijezda koje upravo njegov dizajn biraju za najvažnije nastupe

SZA u kreaciji Juraja Zigmana

 Zigman Official/

Uoči velikog modnog spektakla što ga priprema 4. srpnja u hali riječkog Exportdrva genijalni, ali i skromni hrvatski modni dizajner Juraj Zigman još jednom je dokazao svoj status miljenika velikih svjetskih zvijezda koje upravo njegov dizajn biraju za svoje najvažnije nastupe.

image

SZA u kreaciji Juraja Zigmana

Zigman Official/
image

SZA u kreaciji Juraja Zigmana

Zigman Official/

Nakon što je oduševio svjetsku modnu, ali i glazbenu scenu kostimima koje je dizajnirao za Beyoncé, Lizzo, Mary J. Blige, Nicki Minaj, Doja Cat ili Christinu Aguileru, ovog puta dizajnirao je kostim za jednu od najtraženijih glazbenih atrakcija Solánu Imani Rowe, poznatiju pod umjetničkim imenom SZA. Zigmanov kostim SZA je odjenula na jednom od najvećih glazbenih festivala Glastonburyju, kojeg svake godine u lipnju posjeti više od 200 tisuća ljudi.

Mi pak s nestrpljenjem očekujemo vidjeti 50 kreacija koje će nam Zigman prekosutra predstaviti u Rijeci, kao krunu svoje nevjerojatne karijere, a vjerujemo da ih jednako tako nestrpljivo očekuju vidjeti i najveća imena svjetskog showbusinessa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 12:04