STIGLI REZULTATI

Jučer su sva tri dnevnika počela u isto vrijeme, s Nove TV kažu da su bili daleko najgledaniji

- Ovaj studio pruža cijeli niz mogućnosti za drugačiji način prezentacije sadržaja, kaže direktorica Informativnog programa Nove TV

Novi studio Dnevnika Nove TV

 Nova TV

Dnevnik Nove TV u novom terminu i novom televizijskom studiju potvrdio je status najgledanije središnje informativne emisije, pohvalili su se s Nove TV. S te televizije poručuju kako je Dnevnik Nove TV u prvom izravnom srazu s konkurencijom tradicionalno pobijedio - bio je 112 posto gledaniji od prvog sljedećeg konkurenta, u danu kada su sve naše televizije (HRT; RTL i Nova TV) s glavnom informativnom emisijom krenule u istom terminu od 19 sati.

Nova TV u nedjelju je svoju središnju informativnu emisiju predstavila u potpuno novom ruhu, iz nove vrhunski opremljene televizijske redakcije. Prema prvim podacima gledanosti, svaki treći gledatelj koji je sinoć bio pred malim ekranima pratio je Dnevnik Nove TV, koji je dosegnuo gotovo milijun gledatelja. Gledatelji su opet izabrali Informativni program Nove TV, koja je u tom vremenskom slotu bila čak 112 posto gledanija od prvog sljedećeg konkurenta. Novi studio i novi termin značajna su promjena za ovu informativnu emisiju koja je ujedno najgledanija posljednjih 13 godina, a taj status drži i danas.

- Izuzetno sam ponosan na ovaj projekt, na kolege koji su neumorno radili i još jednom dokazali da su naša znanja i profesionalnost na najvišoj svjetskoj razini - rekao je Dražen Mavrić, predsjednik Uprave Nove TV.

Multifunkcionalni studio prostire se na 600 metara četvornih i može se koristiti u svim smjerovima. Opremljen je 4K studijskim kamerama te LED rasvjetom najnovije generacije. Studio obogaćuje nekoliko zakrivljenih videozidova, višestruke 4K rezolucija, napravljenih LED tehnologijom visoke preciznosti u prikazu slike, zbog čega je slika na njima kristalno čista. Sredinom dominira voditeljski stol koji slijedi najnovije trendove u dizajnu, a posebnost mu je i u tome što se može okrenuti za 360 stupnjeva.

image

Ksenija Kardum

Nova TV

- Ovaj studio pruža cijeli niz mogućnosti za drugačiji način prezentacije sadržaja. Gledatelji će dobiti dinamičniju, atraktivniju i sadržajniju emisiju. Nismo promijenili samo prostor, mijenjamo cijeli način rada, uvodimo i brojne sadržajne novitete. No ono što ćemo zadržati su profesionalna pravila od kojih nikad ne odustajemo - izjavila je direktorica informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 20:02