RAZLOG ZA SLAVLJE

Još jedan uspjeh kćeri hrvatskog tajkuna: Prvo je skinula 70 kg nakon ‘Života na vagi‘, sad ima i novu titulu

Bio je to dobar razlog za slavlje, pa je pozvala obitelj i prijatelje u restoran. Pjevali su joj Mate Bulić i Sandra Afrika

Lucija Šarić sa svojim ocem Marijanom Šarićem

 Tomislav Kristo/Cropix/Cropix

Kći poznatog sesvetskog tajkuna Marijana Šarića, Lucija Šarić (26), javnosti je postala poznata nakon sudjelovanja u reality showu RTL-a ‘Život na vagi‘. U popularni show ušla je sa 133.7 kilograma, a napustila ga sa 7.9 kilograma manje. Nakon što je angažirala osobnog trenera izgubila je 70 kilograma. Sada se na društvenim mrežama pohvalila novim uspjehom.

Lucija je, naime, diplomirala na sveučilištu Libertas te stekla titulu magistrice ekonomije. Bio je to dobar razlog za slavlje, pa je s obitelji i prijateljima slavila u jednom restoranu.

Velika podrška bio joj je i suprug Marko Lončarek. Oni su se vjenčali prošle godine nakon dugogodišnje veze, a na slavlju su sudjelovale zvijezde poput Mate Bulića i Sandre Afrike.

Marijan Šarić hrvatski je tajkun, osnivač Europatradea i bivši zastupnik Samsunga za Hrvatsku. Inače, Europatrade je zastupao i LG te Philips prije no što je završio u stečaju, a upravo su te robne marke Šariću donijele status jednog od najbogatijih Hrvata. Lucija pak ima dva beauty salona, koji su specijalizirani za podizanje obrva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 12:22