USPJEŠNA U SVEMU

Jelena Rozga oduševila novom pjesmom pa otkrila detalje o ljubavnom životu: ‘Nisam više solo‘

Iako mnoge njezine kolegice kažu da ne vole izlaziti jer su se zasitile glazbe, Jelena je i dalje obožavateljica dobrog provoda

Jelena Rozga tijekom ‘Melodija Jadrana‘

 Nikola Vilic/Cropix

Pjevačica Jelena Rozga nedavno je objavila pjesmu ‘Lavica‘, za koju je snimila i spot, a pjesma je vrlo brzo osvojila srca nježnijeg spola.

- Vjerovala sam u uspjeh pjesme. Mjesecima zapravo nismo razmišljali kakvu ćemo pjesmu napraviti jer Huljići nisu znali da želim nastupiti na Melodijama Jadrana. Riječ je o festivalu koji se održava u Splitu. Nazval sam Tončija i rekla: ‘Htjela bih ići na festival‘. Odmah me pitao s kojom pjesmom, rekla sam mu ‘S tvojom‘, prepričala je Rozga.

- Otišla sam na put i u tri dana su napisali pjesmu. Kad sam pročitala tekst, rekala sam da je to to. Malo sam odmorila glasnice i pjesma je nastala nikad brže. Mislim da su se mnoge žene pronašle u njoj. Zovu je nasljednicom ‘Bižuterije‘. Volim ovu pjesmu, vjerujem u nju, pjeva je cijela regija i jako sam sretna, rekla je Rozga za srpski Blic.

image

Jelena Rozga

/Press

Dodaje da se nikad u životu nije prilagođavala kada su u pitanju ‘muško-ženski odnosi‘.

- Nisam se borila. Znam što želim, a što neću, rekla je Jelena kako se osjećala kada je sišla s pozornice.

- Jelena je privatno mirna. Energična sam na pozornici, danonoćno. E, sad sve što jesam na sceni privatno nisam. Jako sam mirna, puno se odmaram, nikada se ne svađam. Probleme volim rješavati lijepim, mirnim razgovorima, otkrila je.

Iako mnoge njezine kolegice kažu da ne vole izlaziti jer su se zasitile glazbe, Jelena je i dalje obožavateljica dobrog provoda.

- Volim izlaziti. Kad je dobro društvo, nije bitno gdje sam. U ponedjeljak ću s kolegama ići u Velu Luku s obzirom na to da je godišnjica smrti Olivera Dragojevića. Pjevat ćemo Oliverove pjesme i mislim da ćemo se nakon toga zajedno dobro zabaviti, naglasila je.

image

Jelena Rozga tijekom ‘Melodija Jadrana‘

Duje Klaric/Cropix

Nadalje, ova karizmatična pjevačica tvrdi da ‘ne bježi od narodnjaka i novih glazbenih trendova‘. Kaže da sluša razne glazbene žanrove, ali da joj je jedan mlada pjevačica posebno privukla pažnju.

- Volim kako i što radi Aleksandra Prijović, rekla je.

- Na YouTubeu pratim, slušam i gledam apsolutno sve. Volim znati što publika voli, a što ne. Naravno, sutra neću pjevati niti jednu od tih pjesama, ali volim ih čuti. Volim kad svi rade, a dobro je dok su dvorane i klubovi puni. Mislim da ima mjesta za sve.

image

Jelena Rozga tijekom ‘Melodija Jadrana‘

Nikola Vilic/Cropix

Kako pišu, Rozga inače važi za jednu od najljepših pjevačica ove regije, a Blicu je otkrila je li se ikada podvrgla nekoj estetskoj operaciji.

- Ništa na sebi ne bih mijenjala. Ako nisam do sada, nema potrebe. Ne želim ništa, istaknula je Rozga koja je prokomentirala i svoj ljubavni život.

- Više nisam solo igračica, istaknula je ova popularna pjevačica koja je dugo vremena krila svoje ljubavne odnose od javnosti i bila sama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 22:06