ELEGANTNO IZDANJE

Jelena Rozga objavila fotografiju iz Splita, fanovi je ne prestaju hvaliti koliko je zgodna: ‘Sada neću moći zaspati‘

U komentarima su se obožavatelji raspisali i dijelili mnoge komplimente na račun izgleda popularne pjevačice

Jelena Rozga

 Vojko Basic/Cropix

- Lavica - jednostavno je napisala Jelena Rozga u opisu svoje posljednje objave na Instagramu koja nije ostavila njene pratitelje ravnodušnima.

Pozirala je u rodnom Splitu u jednostavnoj kombinaciji, koja se sastojala od elegantnog crnog sakoa i hlača, a uz to je nosila bijelu majicu. Cijelo je izdanje dotjerala bordo cipelama na petu.

U komentarima su se obožavatelji raspisali i dijelili mnoge komplimente, a ni influencerica i glumica Sonja Kovač nije ostala ravnodušna, poručivši joj da je "predivna".

- Sada neću moći zaspati - napisao je jedan pratitelj poznate hrvatske pjevačice.

Inače, Rozga se prije dva tjedna na Instagramu pohvalila snimkama i fotografijama s koncerta Roda Stewarta koji je nastupio u Areni Stožice u Ljubljani u sklopu svoje posljednje europske turneje, a zatim je objavila i fotografiju s Rodom.

image

Rod Stewart i Jelena Rozga

Screenshot Instagram/ Jelena Rozga/

Što se tiče Jelene Rozge, trenutačno je neizbježna njena pjesma "Od čega sam ja".

Naime, pjesma je nastala kao suradnja Ivana Huljića i Jelene, a pjesma prati priču ranjive, ali i hrabre žene koja kao da se i sama čudi svojoj snazi.

- Uvijek je lijepo raditi s nekim koga, što bi se reklo, poznaješ u dušu, i tko zna koliko ti je važno ostati vjeran sebi. Uživala sam u cijelom procesu stvaranja ove pjesme, od prvih snimljenih taktova pa do završetka snimanja spota koji je prava vizualna poslastica i jedva čekam čuti reakcije moje publike, ipak je njihov sud najvažniji - tvrdi poznata pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. lipanj 2024 17:36