‘ŽIVA I ZDRAVA‘

Javila se bivša pjevačica E.T.-ja za kojom je jučer pokrenuta potraga: ‘Ne znam tko je prijavio moj nestanak‘

Obrisana je sa službene policijske stranice nestalih, što označuje kraj ovog slučaja

Katarina Rautek

 Cropix, Mup/

Na stranici nestali.gov.hr objavljena je jučer informacija kako je nestala bivša pjevačica grupe E.T. Katarina Rautek Omazić. Naime, bivša pjevačica poznate grupe nestala je u srijedu navečer iz zagrebačke bolnice Sveti Duh, a nakon intenzivne potrage javnosti se putem Facebooka obratila njena prijateljica Hana Tabaković.

- Katarina Rautek živa i zdrava i uredno se javlja na mobitel - napisala je TV voditeljica i potvrdila sretan završetak ove priče.

image

Katarina Rautek

Berislava Picek/Cropix

Pjevačica se E.T.-ju, koji su na vrhuncu slave bili u devedesetima, pridružila 2005. godine te je s grupom otpjevala hitove kao što su "Prazan stan”, "Nemoj mi raditi to” i druge, a bend je napustila 2016. godine. Što se privatnog života tiče, Katarina se 2017. udala za inženjera prodaje u strojarstvu i poduzetnika Josipa Omazića, a 2019. je rodila treće dijete. Doduše, prema pisanju raznih medija, privatni joj se život zakomplicirao i maloljetni su sinovi sudskom presudom iz 2021. povjereni na skrb ocu, dok je Katarina upućena na obavezno liječenje od ovisnosti.

Naime, 39-godišnja pjevačica obrisana je sa službene policijske stranice nestalih, što označuje kraj ovog slučaja. Naime, kako tvrdi Danas.hr, Katarina "ne zna tko je prijavio njen nestanak".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 19:17