NOVI ŽIRI

Janko Popović Volarić više nije dio ‘Supertalenta‘, na njegovo mjesto stiže drugi miljenik žena

Maji Šuput, Martini Tomčić i Davoru Bilmanu pridružit će se mladi Fabijan Pavao Medvešek

Žiri Supertalenta

 Nova TV

Počelo je snimanje audicija devete sezone Supertalenta, a s Nove TV objavili su kako u žiriju uz Maju Šuput, Martinu Tomčić i Davora Bilmana više neće biti miljenik publike, glumac Janko Popović Volarić. Novi član žirija sada je Fabijan Pavao Medvešek koji je pažnju javnosti privukao kroz brojne uloge u televizijskim serijama i kazališnim predstavama te kao pobjednik zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

- Jako se veselim ovom novom izazovu u svom životu. Pratio sam show i ranije, a kroz prošle sezone vidio sam neke lude stvari, pa mi je neizmjerno zadovoljstvo biti dio toga. Uživam u tome što radim jer mislim da je jedan od najljepših poslova gledati talentirane ljude kako uživo dijele svoj talent, neki od njih čak i po prvi puta, i na neki način im davati dodatni poticaj da ih to dovede još dalje. Iskustvo je zbilja nevjerojatno, a već u prvim danima snimanja imali smo prilike vidjeti neke talente koje će biti divno za gledati na malim ekranima kada krene emitiranje - kaže Fabijan, kojem neće biti lako u sudačkoj stolici u kojoj je pune četiri godine sjedio Janko.

- Nakon četiri sezone više nisam u žiriju Supertalenta stjecajem okolnosti. Snimam seriju izvan Hrvatske i jednostavno, nije se dalo iskombinirati i jedno i drugo. A možda nije ni loše da je tako jer osjećam da su četiri sezone nekako taman za mene i vjerujem da će osvježenje s novim članom žirija biti samo dobro za emisiju. Uživao sam u proteklim sezonama, imali smo izvrsnih, duhovitih te ponekad emotivnih nastupa koje ću pamtiti, a i taj neobičan spoj nas četvero toliko različitih ljudi u žiriju funkcionirao je odlično. Sprijateljili smo se i nas četvero i cijela ekipa s Nove TV s kojom sam radio - kaže Janko za Dnevnik.hr, koji smatra kako će njegov nasljednik Fabijan uživati u svojoj novoj ulozi suca.

- Mislim da je Fabijan idealan izbor za novog člana žirija. Poznajemo se dosta dobro i ne sumnjam da će biti odličan, donijeti nešto novo i svježe u emisiju te da će ga Martina, Maja i Davor odmah zavoljeti, kao i publika - siguran je Janko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 21:22